Az egyetemen csak "nyalással" lehet érvényesülni? Többi lent
22 éves vagyok.Nagy terveim vannak az egyetemmel kapcsolatban,mester,majd doktorira szeretnék menni,s az lenne a kérdésem,hogy csak azok jutnak fel akik,olyan benyalós,sunyi típusúak,akik "eladják" magukat,meg a profeszorok seggét is kinyalják,állandóan jópofiznak?
Erre szeretném a válaszaitokat kérni,s remélem nem csak így lehet valamit "elérni",mert birka nem leszek,önmagam akarok maradni,s az efajta vislelkesmódok nem képviselték,meg nem is fogják képviselni az értékrendem!DE lehet h tévedem,az egésszel kapcsolatban!:)Üdv
Köszönöm aválaszaitokat előre is:)
Mindig érdekes hogy mit lát az egyik ember nyalásnak, és mit a másik. Bár én alapvetően úgy tapasztalom, hogy ha normálisan beszélek a tanárral, bejárok konzultálni, megcsinálok mindent amit látni szeretne, akkor ő sem fog szívózni velem a végén.
És igen...a mai világban el kell magad adnod. Menned kell, beszélned kell a tanárral, felkelteni a figyelmét, hogy ismerjen, és akkor ha bármi van te fogsz az eszébe jutni. Vagy lehetsz az x+1-ik ember aki aznap odamegy a kötelezőt letudni.
a kapcsolatok kiépítése nem azonos a nyalással.
viszont ha önmagad akarsz maradni,ami mondjuk egy magányos antiszoc,akkor fejlődnöd kell.
"Az egyetemen csak "nyalással" lehet érvényesülni?"
Nem! Szopással is lehet...
Miből gondolod, hogy az egyetemeken a sunyi benyalósok mennek doktorira?
mit értesz az alatt, hogy nem leszel birka?
Az mit jelent, hogy önmagad akarsz maradni? Milyen vagy?
köszönöm a válaszokat:)
milyen vagyok?eléggé introvertált,olyan szempontból,h nem nyitok,meg még ha akarnék se tudnék a tanár bőre alá mászni...de azt veszemészre h egyre többen már mintha előre kigondolt terv serint működnének,s annyira lesik a profok minden kivánságát,meg kérdezősködnek,többynire nem témábavágóhülyeségről,hogy az már hihetetlenül irritáló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!