Mik azok a szakok az egyetemen, amelyekkel később érvényesülni lehet, és nem kell matekzseninek lenni hozzá?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 21:30
1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon nagyon sok oylan szak van egyetemen, amihez semmi matektudás nem kell :D Nyugi :))
2/7 A kérdező kommentje:
például?:D szerintem már mindent végignéztem, és egyszerűen nem találtam jót :D
2012. szept. 4. 21:40
3/7 anonim válasza:
jobb, ha megtanulod a matekot, ha érvényesülni akarsz. :-)
4/7 anonim válasza:
Azért a matekzseni és a remélem meglesz 20% az érettségin között elég nagy az átmenet.
Tanulj valamilyen kis nyelvet és legyél tolmács vagy fordító. Ahhoz nem sok matek kell.
5/7 A kérdező kommentje:
Tolmács már tervben van, de ahhoz bármilyen alapszak jó. Szerintem majd pszichológiára fogok menni végülis. Újraérettségizek angolból, idén is kevéssel maradtam le róla.
2012. szept. 5. 12:06
6/7 anonim válasza:
Pszichológián is van matek. Meg számítástechnika (programozás) 3 féléven keresztül.
7/7 A kérdező kommentje:
hát annyira sík nem vagyok belőle, csak mondjuk egy kalkulus kurzus a proginfón már lehet megártana :)
2012. szept. 6. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!