A cigányok hogyan tudnak ennyire lelakni egy lakást?
NEM provokálásnak szánom a kérdést, de tényleg érdekelne.
Láttam már olyat, hogy vadonatúj ház, nem túl nagy, de nem is olyan kicsi. Beköltöztettek oda egy cigány családot. Másfél év múlva az a ház úgy nézett ki, mintha minimum 3-4 bombát robbantottak volna benne, és mellette. Azt a házat (sarokház) elköltözésük után (4 év után költöztették el őket) már csak lebontani lehetett.
Egyszerűen nem értem. Nem becsülnek meg semmit, és annyi igényük nincs, hogy a parkettát ne szedjék föl, és tüzeljenek vele, és az ablakokat ne szedjék ki.
Miért? Miért ilyenek? Hogyan tudnak ténylegesen ilyen katasztrofálisan lelakni egy új lakást/házat, hogy utána már csak lebontani éri meg?
Miért ilyen igénytelenek? (tiszt.kiv.)
Mert bsznak az egészre. Egy nagyon közeli, dolgos, szorgalmas cigány barátom külvárosi putriban lakott. Kb. 2 hetente látogattam meg, mindig hányingerrel távoztam. Többször is kérdeztem, miért élnek így, azt mondta ők így szokták meg, az úgy jó. Mikor felakartam rakni a függönyt, a nagymama egyből toporzékolt, hogy mit pofátlankodok bele a "házi-életükbe (?)".
Azóta ez a barátom felköltözött Pestre, albérletben lakik, és még mindig rohadt igénytelen a lakásával kapcsolatban. Manapság már megengedheti magának, hogy drága, nem tipikusan cigányos ruhákban járjon, és drága helyeken egyen, de 2 év alatt egyszer sem jutott el odáig, hogy öblítőn kívül vegyen valamilyen tisztítószert.
Ebben nőtt fel. Ezt szokta meg.
Azért mert elmaradottak azon a környéken és csórók.
Nehéz felismerni az elmaradottságot ha mindenütt az vesz körül. Én pl. nem használtam bidét amíg nem szoktam rá Olaszországban. Most már el se tudnám képzelni az életem nélküle. Ha annak idején nem találkozok egy "fejlettebb civilizációval" akkor ma is szaros seggel járnék mint jópáran itt az országban. Nem akarok megbántani senkit de ha arra gondolok , hogy a kezünket is csak szárazpapírral törölnénk mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!