Mik azok a külső jegyek, amik a cigányok cigánynak néznek ki?
Figyelt kérdés
A sötétebb bőrön kívül. Persze, tudom, milyen egy cigány, felismerem ránézésre, ha valaki az, sok cigány barátom van, csak érdekelne, hogy egész pontosan mik a rájuk jellemző külső jellegzetességek.2014. márc. 16. 18:13
1/19 anonim válasza:
A kreol bőrön kívül a sötétebb,fekete vagy barna szemek,a bőrük illata is más,jellegzetes,az orruk lehet szabályos,de lehet az átlagnál szélesebb is,vagy kissé hajott.
2/19 anonim válasza:
Sötét bőre nem csak a cigányoknak van, hanem pl. a kunszármazásúaknak is.
De nálunk vannak fehérbőrű, szőke cigányok is.
4/19 anonim válasza:
Én azt, hogy más lenne a bőrük illata, nem vettem észre, pedig barátnőm cigány.
5/19 A kérdező kommentje:
#3: le lehetne valahogy írni, hogy milyenek az arcvonásaik?
2014. márc. 16. 18:47
6/19 anonim válasza:
Fekete haj
Barna szem
Sajátos beszédstílus
Családi pótlék csekk a zsebben :)
7/19 anonim válasza:
Amelyik fürdik annak nem más szagú a bőre.
8/19 anonim válasza:
Szerintem is más az illatuk. Karakteres, tehát erőteljesebb arcvonások, barázdák, még az idősebb nőknek sem lágyak a vonásaik, hanem olyan temperamentumosabb, mint a mediterrán népeknek. Olyan jellegzetes, nem tudom jobban leírni. Fiatalabbaknál ez még annyira nincs meg, de ők is nagyon jellegzetesek.
9/19 anonim válasza:
Akik azt írják, hogy sötét bőr, haj, stb. Azt nem nehéz észrevenni, megkülönböztetni. De vannak világos bőrű, kék szeműek is, akiket én pl. nem ismerek fel, de vannak cigány ismerőseim és ők felismerik őket. Egyébként meg nincs más illata/szaga a bőrüknek!!!!
10/19 anonim válasza:
Karakteresebb arc
Sötétebb haj, és jobban szőrösödnek - a nők is!
Vékonyka cigányt nemigen láttam
Idétlenül kihúzott szemöldök, rúzs a 10 éveseken is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!