Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok a külső jegyek, amik...

Mik azok a külső jegyek, amik a cigányok cigánynak néznek ki?

Figyelt kérdés
A sötétebb bőrön kívül. Persze, tudom, milyen egy cigány, felismerem ránézésre, ha valaki az, sok cigány barátom van, csak érdekelne, hogy egész pontosan mik a rájuk jellemző külső jellegzetességek.
2014. márc. 16. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ovális arc, hegyes áll, szélesebb járomcsont, a szemöldök rész is kiállóbb, általában alacsonyabbak, a fiatal lányok vékonyak de később hajlamosak a hízásra.
2014. márc. 16. 19:19
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
A te telefonod van a kezében :D
2014. márc. 16. 20:07
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

Sokuknak kobold feje van, hegyes füllel, gyakori hogy mokkás a szemük alatt, az nem tudom hogy velük született-e, vagy később alakult.

Lányoknál a nagyon hosszú fekete vagy sötét haj.

2014. márc. 17. 10:15
 14/19 anonim válasza:
45%

a szeme kisebb máshogy ivelt ,alulról felőlről is "őzike szem" barna szem ,nincs a szemébe semmi olajosabb a szeműk fura,szétálló fül álltalába,kiugró arc csont,orr hajlott vagy alul szélesebb ,szemőldök ivelt felfele,szájuknál középen az orr alatt jobban látszik az a vonal .

fura hang álltalába sosincs mély hang .

2014. márc. 17. 19:15
 15/19 anonim ***** válasza:
88%

sokféle van ott is, de a sötétebb bőr, haj, szem jellemző

európai vonások, de sokszor a járomcsont szélesebb, a szemek sokszor nagyok, az ajkak teltek, sok nagyon szép van

2014. márc. 17. 20:51
 16/19 anonim ***** válasza:
Nézd meg az énekes lányt.. annyira tipikus vonásai vannak :) de nagyon szép.. szolnoki cigánylány :) http://www.youtube.com/watch?v=VDKwSsR95Yg
2014. márc. 17. 20:53
 17/19 anonim ***** válasza:
45%
A kreol bőr már nem mindegyiknél igaz - van jópár cigány halvány barna, vagy fehér bőrrel - úgy vettem észre, a fekete haj sem túl gyakori már , inkább a sötét barna, középbarna haj. Lányok többségének dús, göndör a haja.. az arcuk olyan "indiais", nem tudom máshogy kifejezni, de én is észreveszem általában arc alapján, ha valakiben van cigány, még ha kék szemű, és világos bőrű is. Viszont volt már olyan , hogy az arcán sem látszott valakinél, és mégis az volt. Szerintem ilyen esetekben már 100%,hogy valamelyik ősük keveredett.
2014. márc. 21. 20:26
 18/19 anonim válasza:
79%
Sz@rszag, kès a kezèben, ordítva rohan (rohannak 20an) neked hátulról, általában (mindig) falkában vadásznak ès 4kilós rèz nyakláncot viselnek, amire azt mondják, hogy arany, de ha vèletlenül fürdenek az "arany nyaklánc" úszik a vizen. Megveszik a kamu cuccokat pl "gucccci" "Ármannyi" táska\póló.
2021. dec. 24. 15:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Vezetèknèv: Orsós, Kolompàr, Rupa, Lakatos( nem mindèg) Sztojka, Pusoma.

Ès a beszèd, győzikès beszèd..

Kinèzet: sötèt Szőke zöldesbarna szem..vagy fekete, nagyon sötèt bőr fekete szem....vagy vilàgos bőr sötét haj

Kampós orr...sötèt foltok szem alatt..ennyi

2022. febr. 15. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!