Mi ez a sok borostás férfi manapság? Manapság már divat az igénytelenség?
Gondoltam hogy csak nőként lehet ilyet állítani kérdező. Ezért nem is töröm magamat hogy ismertessem a férfi jellemét.
21/F
Valakinek ez tetszik, szerintem is borzalmas bár én rosszabbul nézek ki frissen borotváltan, borostásan sem vagyok olyan vészes mert nem túl erős a szőrzetem.
De ez egyéni szokott lenni. Viszont engem egy idő után már idegesít akkor leborotválom teljesen.
A borosta sok-sok évvel ezelőtt is divatosnak és szexinek és férfiasnak számított sokak körében. :)
Kinek mi tetszik.
Egy nem koszos-szutykos pasinak, akinek nem igénytelenségből van, szerintem jól áll, férfias és szexi.
Sőt, a mellkas, és a láb-kar szőrzet az.
Mondom ezt úgy, hogy a korosztályom (és sajnos egyre több felnőtt nő is) a csupasz pasikat tartja előnyben.
16/l
Tudod te mennyibe kerül a borotvabetét?(minőségi borotvánál),egyébként aki hajlamos rá kétnaponta borotválkozhatna mert olyan gyorsan nő az arcszőrzete.
Semmi igénytelenség nincs abban,ha egy ápolt férfi borostás,-fogat ,hajat mos reggel és nem kapirgálja le minden reggel az arcát,ennyi. 40/N
a kepnek nincs sok koze a kerdesedhez!
en pl akar mien borotvat vettem, masnapra kipirul es kipattog a borom, hiaba vettem 3 reszes arcapolot, maj 20 ert, az se segit. gep szakal nyiroja, vagy a kesobb vett szorzet nyiro tokeletes, de igy mindig marad ki borosta.
szoval koszi h igenytelennek tartassz.
am erdekes honaljam birja a borotvat, meg a szerszam kornyeke is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!