Mi ez a sok borostás férfi manapság? Manapság már divat az igénytelenség?
Nem igazán értem. Borostáról beszélsz, de szakállas pasit linkeltél. Ez az egyik, a másik pedig az, hogy attól, hogy valaki nem borotválkozik minden nap vagy másnap, az még egyáltalán nem igénytelenségre vall. Unokaöcsém is egy ideje heti 1x borotválkozik, mivel rettentően érzékeny az arcbőre, kipirosodik, kicsattog stb és hiába használja az érzékeny arcbőrre való cuccokat.
Ja és tessék, íme egy borostás pasi, aki egyáltalán nem igénytelen, de annál inkább szexibb borostásan. :)
70-100 éve a bajusz volt divat. Azelőtt meg a szakáll. Nézd meg az 1800-as években élt államférfiakat. Ferenc József, Kossuth, Széchenyi. Ha most valaki eléd szambázna egy Arany Jánosos bajusszal, szerintem kiröhögnéd. Akkor ez volt a divat. Ma ha valaki ápolt, akkor elfogadott a borosta.
20 vagyok, de ha nem akarok borostás lenni, minden nap borotválkoznom kéne és amúgy sem bírja jól a bőröm. Már általános iskolában borotválkoznom kellett, annyira szőrös volt az arcom. Most állok át a heti 1-2 borotválkozásra, mert már elegem van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!