Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez a sok borostás férfi...

Mi ez a sok borostás férfi manapság? Manapság már divat az igénytelenség?

Figyelt kérdés
Borotválkozni lusták?

2014. febr. 9. 17:12
1 2
 11/20 *Nekomimi* ***** válasza:
67%

Nem igazán értem. Borostáról beszélsz, de szakállas pasit linkeltél. Ez az egyik, a másik pedig az, hogy attól, hogy valaki nem borotválkozik minden nap vagy másnap, az még egyáltalán nem igénytelenségre vall. Unokaöcsém is egy ideje heti 1x borotválkozik, mivel rettentően érzékeny az arcbőre, kipirosodik, kicsattog stb és hiába használja az érzékeny arcbőrre való cuccokat.

Ja és tessék, íme egy borostás pasi, aki egyáltalán nem igénytelen, de annál inkább szexibb borostásan. :)

[link]

2014. febr. 9. 22:03
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
borostásnak lenni nem egyenlő az igénytelenséggel...
2014. febr. 9. 22:26
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

70-100 éve a bajusz volt divat. Azelőtt meg a szakáll. Nézd meg az 1800-as években élt államférfiakat. Ferenc József, Kossuth, Széchenyi. Ha most valaki eléd szambázna egy Arany Jánosos bajusszal, szerintem kiröhögnéd. Akkor ez volt a divat. Ma ha valaki ápolt, akkor elfogadott a borosta.

20 vagyok, de ha nem akarok borostás lenni, minden nap borotválkoznom kéne és amúgy sem bírja jól a bőröm. Már általános iskolában borotválkoznom kellett, annyira szőrös volt az arcom. Most állok át a heti 1-2 borotválkozásra, mert már elegem van belőle.

2014. febr. 9. 22:41
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Sztem nagyon férfias és vonzó, ha még nem szakáll, csak szimpla borosta. Ha ápolt maga a férfi akkor egyáltalán nem igénytelen, sőt karakteresebbé teszi az arcot. Én nagyon szeretem, mindig kérem a férjem, hogy csak vágja rövidre, de ne nullára. Bár ha valaki a lányos fiúkat szereti, akkor megértem, hogy a babapopsi sima arc és epillált férfi test jön be neki. Ízlés kérdése. 22/L fodrász
2014. febr. 9. 23:51
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
Borostát kérdezted, erre belinkelsz egy szakállas fickót? WTF
2014. febr. 10. 00:10
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Nekem rettenetesen tönkreteszi az arcbőröm, ezért csak két-három naponta tudok borotválkozni. Szerencsére nem erős az arcszőrzetem. Villanyborotvát használok régóta, de az sem valami jó a bőrnek, ráadásul tökéletesen simára nem lehet vele megborotválkozni. Imádom azokat a csajokat, akik ilyen apróságok miatt máris lenézik, igénytelennek bélyegzik a pasikat.
2014. febr. 10. 07:04
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
a nők miért nem epilálnak minden nap? Manapság már divat az igénytelenség? Szőrteleníteni lusták? ráadásul nem főznek, se vasalnak... stb.
2014. febr. 10. 16:57
 18/20 anonim ***** válasza:
73%
Én meg azt nem értem mi ez az elnőiesedés a férfiak között manapság!! Egyre többet foglalkoznak magukkal a férfiak manapság, többet díszelegnek a tükör előtt, mint egy nő. Nézzen jól ki egy férfi, igenis, de azért nem kell átesni a ló túloldalára, hogy már lányosabbak lesznek, mint a lányok. Tisztelet a kivételnek, mert még ma is találni IGAZI FÉRFIT. Szándékosan nagybetűvel írtam. Ez a mai "hetente 4x járok gyúrni a konditerembe, hogy minél több izommennyiséget szedjek magamra, mert csak a kockahas mutat jól, de az izmos testen a szőr sem áll jól, ezért azt is le kell szednem" pasi ideál egyszerűen az agyamra megy. Fejlődik a világ, értem én, s így van rendjén, de a férfiak miért ilyen rossz irányba fejlődnek. Magukra húzzák a szűk kis csőnacit, hogy akik vékonyak még vékonyabbnak tűnjenek....a szolibérlet már a pasiknál is a zsebbe van mindig....ez szörnyű. És az is, hogy valaki a borostát lustaságnak tudja be. Hány éves vagy szívem? 14-17? Meglátni, hogy még sosem volt a közeledben valódi férfi, csak az ilyen kis divat fiúkák vesznek körül, így aztán amit magadba szívsz a környezetedből, az neked az etalon. De sebaj. Majd felnősz, kinövöd ezt a korszakot is. Egy férfi igenis legyen férfias, nem egy cingár selyemfiú, akinek a bőre simább, mint egy nőé. A borosta kifejezetten szexis tud lenni. Nem mondom, hogy mindenkinek jól áll. De a legtöbb férfinek igen. És ez nem igénytelenség. Nagyobb igénytelenség az szívem, ha esténként nem mosod le a reggel magadra felvitt sminket, s úgy alszol el. Az már igen, igénytelenség kategória és lustaság.
2014. febr. 11. 10:47
 19/20 anonim válasza:
63%
Egyszerű vagy mint a raklap, kedves kérdező...
2014. febr. 15. 13:37
 20/20 anonim válasza:
55%
Kösz, de nem vagyok igénytelen, pedig van szakálam. És hosszú hajam is. A fürdés minden nap megvan, fogmosás is napi 2x, hajmosás is mindennapos. Most ha megborotválkoznék, akkor kb néznek may 13 évesnek, ami nem valami előnyös, ha szakállat hagyok akkor néznek akár 25-nek is, ami annyira nem hátrány. Sőt.. Exem azért veszett össze velem, mert levágtam a szakállam. Szóvál nem lustaság, hanem nem akarom azt hogy 13-nak nézzenek :D ennyi az egész. 19/F
2017. nov. 18. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!