Követnek a cigányok?
Figyelt kérdés
Leírom a történetek : 3 napja folyamatosan dobált 2 cigány. Feláltam a székemről és odamentem kimartam a kezéből az üveget és azzal megvertem . Már nem 1 hete dobál hanem év eleje óta. Ugyhogy elhihetitek hogy ideges voltam rá. Én nem csináltam addig semmit vele. Mióta megvertem a két cigány folyamatosan követ hazáig. Most akkor mi legyen ? Felhívjam a rendőröket? Ja azt elfelejtettem leírni hogy akkor lettem nagyon ideges amilor fejbe dobott erősen egy 10 forintossal. Légyszives írjatok valamit ami segít. Tanárnak szoltam nem csinált semmit. Apukám is már bement megmondani hogy most mivan de semmi se lett. Tudom mimgyár vége a sulinak de én már nem bírom . 8. Osztályos fiú vagyok és már nem merek nagyon hazamenni a liftben is másemeletet nyomok hogy ne talájon meg.2014. ápr. 14. 14:01
1/11 anonim válasza:
reggel 8kor is kiírtad ezt a kérdést.
most megint.
kétszer nem lehet kérdést kiírni, mert törlik az oldalról.
már ott is válaszoltak, most miért kell megint kiírni?
unalom van?
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__55697..
2/11 A kérdező kommentje:
Azt nem én írtam xD
2014. ápr. 14. 14:06
3/11 anonim válasza:
S*ard le a fejüket. Ha meg ez nem megy verd meg őket. Suliban kapd el az egyiket, aztán a másikat. Na és ha bevisznek az igazgatóiba akkor mi van? Jogosan tetted amit tettél, mert az iskola les*arta. Nem adtak más lehetőséget számodra, hogy rendezd az ügyet. Nincs mitől félned, légy bátor és cselekedj.
4/11 anonim válasza:
ha jól értem az osztálytársaid. Amíg az iskolában vagytok próbáld meg szóban elrendezni vele az ügyet, ott nem igazán tehet semmit. Amíg nem történik semmi a rendőrség nem fog ezzel foglalkozni, beköpheted őket a tanárnak vagy akárkinek, de azzal szerintem csak rontassz a helyzeten. Próbáld meg megbeszélni velük. Ha ez nem megy meg kell gyilkolnod őket. Ehhez viszont egy jó terv kell. Több adat szükséges
5/11 anonim válasza:
utolsó vagyok. Kedves előttem szóló; cigányoknál sosem lehet tudni. Bármire képesek. és mindig többen vannak.
6/11 anonim válasza:
Megverted egy üveggel! :D XD Komoly sztori. Am. meg jól tetted legalább látta, hogy nem félsz. XD Amikor legközelebb is követ szervezz egy két havert aztán várjátok meg őket és kövessétek ti őket. :D Jó kis követős sztorik lesznek még itt.
7/11 anonim válasza:
verd meg őket.........
lehet h utána 5-8an megvernek téged is
akkor újra verjétek meg a büdös ge-ciket...
ha újra csinálják harmadjára is kenjétek el a szájukat...
9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem
2014. ápr. 14. 15:03
10/11 anonim válasza:
Vedd fel a símaszkot és tegyél rendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!