Követnek a cigányok?
Figyelt kérdés
Leírom a történetek : 3 napja folyamatosan dobált 2 cigány. Feláltam a székemről és odamentem kimartam a kezéből az üveget és azzal megvertem . Már nem 1 hete dobál hanem év eleje óta. Ugyhogy elhihetitek hogy ideges voltam rá. Én nem csináltam addig semmit vele. Mióta megvertem a két cigány folyamatosan követ hazáig. Most akkor mi legyen ? Felhívjam a rendőröket? Ja azt elfelejtettem leírni hogy akkor lettem nagyon ideges amilor fejbe dobott erősen egy 10 forintossal. Légyszives írjatok valamit ami segít. Tanárnak szoltam nem csinált semmit. Apukám is már bement megmondani hogy most mivan de semmi se lett. Tudom mimgyár vége a sulinak de én már nem bírom . 8. Osztályos fiú vagyok és már nem merek nagyon hazamenni a liftben is másemeletet nyomok hogy ne talájon meg.2014. ápr. 14. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!