Cigányok miért csak bandába kemények?
Figyelt kérdés
ha magukba vannak nem mernek kötözködni de ha már bandába akkor ....2014. jan. 3. 22:50
1/15 anonim válasza:
Gyávák, de még csordába verődve is igencsak a frászt lehet rájuk hozni ha ügyes az ember ;)
2/15 anonim válasza:
Ez sajnos így van. Te bármennyire becsületes és tisztességes vagy, az alja népet ez nem fogja érdekelni. Közeli rokonom dolgozik olyan programban, ami többek között a cigány integrációt segíti elő. Megfeszülnek értük, türelemmel, sok csalódást elviselve. Neked és Nekem viszont nem ez a dolgunk, Te csak fuss el és ne érezd magad szánalmasnak miatta egy percig sem.
4/15 Spongya Bob Kocka válasza:
Van 1 mondás, mindig ezt mondogatta a töri tanárom.
Mikor a rendőrök elkapnak egy cigányt a cigány ezt mondja:
,,ma még Ti vagytok többen, de hnap már mi leszünk"
5/15 anonim válasza:
Amig én élek addig biztos hogy nem haver,ha többszörös életfogytot kell üljek akkor se!
7/15 anonim válasza:
Mert nekik ez a normál. Úgy nőttek fel hogy az egész putri, a család, a haverok mindig bevédték őket és sosem kellett egyedül kiállniuk magukért. Ha a magyaroknak csak a fele ilyen összetartó lenne akkor nem telepedtek volna így rá ezek a férgek erre az országra.
8/15 anonim válasza:
# 7 Győzikét mikor akasztjuk már fel?
9/15 anonim válasza:
Ez a sok általánosítás..úristen..;) Na,mindegy.. Hogy válaszoljak a kérdésedre: lehet ezt látták otthon.. Amúgy meg sok ilyen magyar emberke van,nem értem miért pont a cigányokat sarazza mindenki :) Én is cigány vagyok oszt sehogy se vagyok vagány!!:))
10/15 anonim válasza:
Nem általánosítás hanem tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!