Miért van az hogy a cigányok engem egyre jobban érdekelnek?
Figyelt kérdés
Kezdem megkedelni őket.<32014. jan. 26. 17:21
1/12 A kérdező kommentje:
*megkedvelni
2014. jan. 26. 17:22
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a kultúrájuk, a viselkedésük, öltözködésük vonz téged, vagy ők maguk. Érdekesnek találhatod, hogy kicsit mások, és azokat a másságokat kedveled bennük. Meg ott nagy is az egybetartás. Lehetséges, hogy az is vonz téged. :)
3/12 anonim válasza:
Akkor engem sem zavarnak mikor nem kötözködnek az utcán. De az meg elég ritka...
4/12 anonim válasza:
Nem érdekelnek, csak idegesíteni akarod itt a rasszistákat szerintem.
5/12 anonim válasza:
HAHAHA Majdnem fölidegesítettél de nem sikerült te huszár.
egy rasszista
6/12 A kérdező kommentje:
De komolyan gondolom.Még járnék is 1-el.
Tetszik a hajuk,szemük,bőrük.
2014. jan. 28. 15:14
7/12 anonim válasza:
Én félig cigány vagyok, és engem is nagyon érdekel a cigányság. Úgy gondolom, sokat tudok róluk, életkörülményeikről, általános nehézségeikről. Sokan azt gondolják, hogy cigányok mindenhol vannak. Na ez egy nagy butaság. Azért gondolhatják, mert Magyarország akármelyik tájára mész, élnek cigányok. Ezen kívül Romániába, Bulgáriában és Szlovákiában is vannak, de máshol nem jellemző. Szerbiában elenyészve élnek, de ott pl. csomóan nem ismernek cigányokat, mert nincsenek sokan. Nyugat-Európában, Ázsiában, Amerikában, Afrikában pedig nincsenek cigányok. (Jó.. belém lehet kötni, mert lehet, hogy van 2 kivándorló család, aki Ausztriába vándorolt Esztergomból, de Ausztriában nem tudják, kik azok a cigányok, általában, ha találkoznak velük turistaként/utazóként, akkor magyarnak mondják őket.) Tehát erre büszkék lehetünk, hogy Magyarországon él egy ilyen különleges népcsoport. Amúgy én is imádom, amikor Pesten két cigányasszony beszélget. Annyira aranyosak tudnak lenni. :)
8/12 anonim válasza:
Ismerj meg egyet közelebbről, megváltozik a véleményed.
9/12 anonim válasza:
Lehet azért mert mosómedve vagy,és te is szeretsz szemétben élni.
10/12 anonim válasza:
Nem okoskodni akarok, de Ázsiában is vannak cigányok. (Illetve Amerikában is, de ott tényleg nem sokan, és bevándoroltak) Másabb a népviseletük, a nevük, a szokásaik, de a cigányokhoz sorolják őket. Vannak a Közel-Keleten, Törökországban, és Indiában(pontosan Radzsasztán tartományban, az.is.az őshazájuk). Balkánon is sok.cigány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!