139 kérdése:
Hogyan húzzam újra elő magam?
Figyelt kérdés
Úgy érzem az utóbbi években (2-3), valahogy kiüresedtem. Néha néha előbukkanok újra viszont nem tart sokáig az az állapot, körülbelül 5 percesek ezek a "hullámok" és az iskolában sajnos nem törnek rám. Régen én voltam az osztály (megkockáztatom a suli) legnagyobb arca, mindig mindenkit röhögésre fakasztottam, éltem. Most meg nem jönnek a szavak bármennyire próbálkozom, ha jönne is egy kevés egyszerűen nem szólalok meg. A megváltoztam kategória szerintem nem jöhet szóba, mivel érzem, hogy még mindig az vagyok én csak egyszerűen valami miatt nem tud felszínre törni. Aggodalmamat az váltja ki, hogy ez már egy pár éve kísér és gyűlölöm!!! Talán más körülmények tudnák újra kiváltani belőlem vagy van erre valami "gyógymód"?2014. szept. 10. 21:27
1/3 A kérdező kommentje:
15L
2014. szept. 10. 21:29
2/3 anonim válasza:
Már nem te vagy a suli arca, fogadd el ezt, ne görcsölj.
3/3 A kérdező kommentje:
A probléma, hogy a legprimitívebb beszélgetést sem tudom fenntartani és valamiért tudattalanul átestem a ló túloldalára le*zarom, hogy jelenleg nem én vagyok a suli legnagyobb arca, ez csak egy következmény.
2014. szept. 10. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!