Teljesen elment az életkedvem, hogy húzzam ki ebből magam? Döntésképtelen vagyok néhány kérdésben.
Figyelt kérdés
mert tudom,bárhogy döntök,a másik utat bánni fogom,hogy miért nem azt választottam.
ez megy már 2 éve.
Tanulni szerettem volna,de nem jött össze,egyszerűen rosszul vagyok a gondolattól,hogy megrekedtem ezen a szinten és már soha nem lesz béke a lelkemben.
26L
2014. júl. 30. 15:02
1/2 anonim válasza:
Ne hátrafelé tekints, hanem előre. A döntésképtelenség az tényleg probléma. De nincsenek rossz döntések, ha tanulsz belőle, illetve a rossz döntés is jobb, mint nem dönteni, mert akkor a körülményeid fognak rajtad uralkodni.
Olvasd el: Frankl: ...mégis mondj igent az életre
2/2 A kérdező kommentje:
köszi,utánanéztem a könyvnek
2014. júl. 30. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!