Lányok/nok! Ismerteke ilyen fiukat?
Figyelt kérdés
Ahogy lányból és fiubol is a mai fiatalok egyszoval sz*rok, rosszak, már nem: normálisak/komolyak/oszinték és nem becsulik meg a másikat, arra vagyok kíváncsi hogy ismerteke ilyen fiukat!? Akik ilyenekek! = "jók" és a korukat is! én ilyen vagyok (és nem nyálasságból vagy nagyképességbol mondom ezt! ) 19 vagyok, koszii!2014. szept. 3. 22:17
1/4 anonim válasza:
igen :) barátom is ilyen :) 24éves
2/4 anonim válasza:
Én ilyen vagyok és jó pár haverom, barátom is ilyen; 22-23 évesek vagyunk mindannyian.
3/4 anonim válasza:
Bocs, benéztem a kérdést, de ettől még igaz, amit mondtam, csak nem nőnemű vagyok :P 2. voltam
4/4 A kérdező kommentje:
mert a kornyezetembe ilyet én nem ismerek, ezért vagyok kicsit "más" meg "fura" mások számára
2014. szept. 3. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!