Milyen tulajdonságról ismeritek fel a gazdag lányokat, fiúkat?
A gazdag lányoknak elég ápolt a talpuk, még a duciknak is.
A szegényeknek nem.
Én is nagyon jómódban élek,mégsem veszek márkás cuccokat.
Talán az írta jól,aki a flegmaságot írta.Bennem is van egyfajta nemtörődöm viselkedés,mert tudja az ember,h nem kell tepernie.
Sok uj, divatos ruha, meg mindig a legmodernebb telefon. Legalabbis ezek voltak jellemzoek a gazdagabb osztalytarsaimra.
Mi is egy kicsit gazdagabbak voltunk, viszont engem nem erdekelt a divat, meg inkabb orokolt cuccaim voltak. Elektronikai eszkozokbol meg csak akkor kaptam ujat ha az elozo tonkrement vagy nagyon-nagyon regi volt mar es szerettem volna egy masikat.
Voltak olyan osztalytarsaim is akik kabe putriban laktak meg csipszen es nyalokan eltek, rohadtak a fogaik, de szinte minden 2. honapban uj telefonjuk volt.
Nem igazan lehet igy besorolni az embereket, attol fugg a kinezeti dolog hogy ki mit tart fontosnak, mire kolt.
Belsore talan a gazdagabbak komolyabbak, TALAN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!