Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúkat miért nem viseli meg...

Fiúkat miért nem viseli meg annyira a ballagás?

Figyelt kérdés

Nem szeretik egymást annyira? Vagy inkább magukban tartják az érzelmeiket?

Fiú osztályok miért mindig vidámak ballagáskor?

2014. máj. 17. 17:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Mert este mennek INNI :D

De most komolyan, miért viselne meg minket? Amúgy is eljárunk iszogatni, néhanapján dumálunk, felhívjuk a haverjainkat a meccsek után stb.

2014. máj. 17. 17:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem mutatom ki, én sem vagyok csupa öröm.
2014. máj. 17. 17:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Mert alég idősek lesznek a jogsihoz és kapják a ballagási pénz a szüleitől.

A lányokat nem ez érdekli hanem a ballagásra figyelnek és arra hogy elválnak a barátjaiktól.Ez miatt sírnak stb...

2014. máj. 17. 17:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, nem érdekelt a ballagás, sem a cécó körülötte. Nem sírtam. nem is értem, miért kellett volna.
2014. máj. 17. 18:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nem mutattam ki, de 1-2 hétig szomorú voltam miatta. Ennek az oka az, hogy tudtam, ha vége az iskolának utána az a kevés szociális életemnek is befellegzik ami addig volt. Azóta eltelt két év, most főiskolás vagyok, sok minden nem változott, kivéve az, hogy legalább már iskolában tudok beszélgetni másokkal, vagy esetleg fb-n.
2014. máj. 17. 18:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
En azt nem ertem, miert visel meg ez barkit. Aki fontos es erdekel, azzal ballagas utan is talalkozom es rendesen tartjuk a kapcsolatot, aki meg nem erdekel, az nem erdekel.
2014. máj. 17. 18:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

mi főleg lányok voltunk az osztályban, és végigröhögtük...

nem éltük meg nagyon tragikusnak... inkább személyfüggő lehet ez, mint nem-függő

2014. máj. 17. 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért viselne? Aki a barátom volt, azzal úgyis tartom a kapcsolatot, aki meg nem, attól örültem, hogy megszabadultam. :d
2014. máj. 17. 18:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Idősebbeket jobban megértem, mert akkor mi volt kapcsoalttartásra (ha esetleg távol laktak)? Max. levelezés (30 éve még vezetékes telefon se volt sok helyen). Most meg facebook, chat, skype, mobil, anyámkínnya, egyből elérhető bárki, annyira nem szakadnak el egymástól.
2014. máj. 17. 18:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem lányként sem viselt meg :D
2014. máj. 17. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!