Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok kamaszt, fiatalt miért...

Sok kamaszt, fiatalt miért olyan könnyű felbosszantani, főleg a fiúkat?

Figyelt kérdés
Úgy tapasztaltam, hogy nagyon könnyen felmérgesednek általában. Mi ennek az oka?
2014. jan. 11. 15:31
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Mert szerintem nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy azt ők akarják.
2014. jan. 11. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát, engem nehéz kihozni a sodromból, mert egy nyugodt természet vagyok, de néha az idősebbek is idegesítőek tudnak lenni, olyankot felkpom a vizet. Pl.amikor anyám kérdez valamit, mondom a választ, erre egy nap még ötvenötször megkérdezi ugyanazt. Vagy hogy nem vagyok éhes, de akkor is tömni akar. Ez párbeszéd nálunk:

- Kicsim nem vagy éhes?

-Nem anya, fél órája ettem

- De biztos ne hozzak semmit?

- Ne anya.

- De nem kell, biztos?

- Nem anya, biztos!

Erre becsapja az ajtót, és üvöltözik, hogy "nem hogy örülnél hogy van kaja!"

:D 18 L

2014. jan. 11. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Részben, első.

Azonban ebben a korban (majdnem) mind lobbanékonyak és kaffogósak vagyunk. Az ember hócipője tele van az iskolával, hogy Zsuzsi Petivel kavar és nem Velem, holnap dolgozat, miért szól be anyám állandóan, hogy rendet rakjak, miért kell mindig Nekem elmosogatnom, miért hiszi azt Márta néni, hogy érdekel a véleménye a ruháról, amit hordok, álmos vagyok, fáradt vagyok, mit van már megint kiakadva XY, a tesóm miért nem képes befogni a száját és békén hagyni engem, miért jönnek be a szobámba, miért kell lehalkítanom a zenét? És így tovább, és így tovább.

Érted már? Legalább egy kicsit?

2014. jan. 11. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
kicsit el vanna kényeztetve, igaza van utolsónak hogy ezek kellemetlenek, alapból ha van valami ami igazán idegesít (iskola, vagy valami), és utána jönnek rá ezek a dolgok, akkor szokott gond lenni
2014. jan. 11. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
ja, második, ez nálunk is valahogy hasonlóan szokott lenni
2014. jan. 11. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:

90%-ban a hormonok miatt. A pubertás alatt a hormonok csak úgy cikáznak az ember testében, lányoknál a menzesz kezd kialakulni, fiúknál a tesztoszterontermelés ugrik meg.

10% családi/iskolai problémák, etc.

2014. jan. 11. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Mer' nagyon kemények...(helyzetfuggo)
2014. jan. 11. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez ugyan úgy működik a menstruáció előtt a nőkkel vagy klimax idején.

A fiúkat azért könnyebb felhergelni mert ők magukban tartják a frusztrációjukat. Nem cseverésznek az érzelmeikről meg gondjaikról a barátaikkal és sok minden felgyülemlik bennük. Amelyik nem vezeti le sporttal vagy agresszív videojátékokkal, szexszel vagy bulizással az egy kis méregzsák lesz.

2014. jan. 12. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!