Ennyire könnyű lenne lopni?!
Figyelt kérdés
Először is nem szeretném megvalósítani.......
Hogyha pl nagy dobozt becsomagolok csak az egyik oldalát nem, bemegyek a próbafülkébe pl tesco vagy bárhol, belepakolok majd leragasztom :DDD ha nem csipogok akkor nyilván nem nyittatják kixD
2013. dec. 22. 22:41
2/9 anonim válasza:
Utolsónak, nálunk például van próbafülke a Tescoban a ruha részlegnél. Amúgy meg szerintem biztonsági kamerán simán megbuksz.
3/9 anonim válasza:
Próbafülkékben van kamera. Kis fekete doboz a sarokban...
4/9 A kérdező kommentje:
A próbafülkében egyébként nincs kamera...(jogszabály tiltja)
2013. dec. 22. 22:56
5/9 anonim válasza:
A fülkében nincs, de előtte van. Az meg látszik a kamerán, ha beviszel egy ruhát, és kijössz "nélküle", a dobozba rejtve. Ehhez nem is kell doboz, ilyen erővel a táskádba is tehetnéd, de egyrészt becsipog mert mindegyiken van csipogó kivéve a hajgumikon meg hajcsatokon, másrészt ahogy fönt is mondtam, a kamera látja ha több ruhával mész be mint amennyivel kijössz.
6/9 anonim válasza:
Én egyszer épp jöttem ki a próbafülkében a Tescoban, mikor a biztonsági őr ruhákkal a kezében sétált arra. Beszélgetett valakivel és hallottam, hogy mondta, hogy valaki bement, keresett magának ruhát, leszedte róla a csipogókat, felöltözött és elment, a régi ruháját pedig ott hagyta. Mondjuk azt nem tudom, hogy tudták leszedni a csipogókat.
7/9 A kérdező kommentje:
Ha beviszek 5-öt akkor nem látja, ha pl kettőtfogok egymáshoz és úgy veszem le a polcról, csipogót kiszedném, a doboz azért kellene ha a táskát kinyittatnák velem a becsamoglt ajámndékos dobozt meg valószínüleg nem (ha nem csipogok be) de mindez cska elméleti szóval mindegy:))
2013. dec. 23. 08:34
8/9 anonim válasza:
úgy tudom a csipogók mágnessel szedhetők le a ruháról.
volt egy ismerősöm, aki kivágta a farmerből, otthon pedig megvarrta a lyukat.
9/9 anonim válasza:
Miert akarsz te ennyire lopni? Ha nem telik ra,akkor viseld el! Tinikoromban ram csunyan neztek a tobbiek, csakmert xar ruhakban jartam, ugyanis nem telt ra hogy divatosat vegyek.Soha nem fordult me a fejemben hogy lopjak! Probald meg megteremteni magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!