A fiúkat zavarja hogyha egy lány trágárkodik?
Akarom mondani csúnyán beszél.
Lányként mondom, hogy ezek szerintem hanyagolhatóak! De a fiúk mit gondolnak erről?
16/L
Lányoktól hallani eléggé zavaró...de vannak olyan "heves helyzetek" amikor pont oda illik egy kis káromkodás :) már ha érted mire gondolok...
21F
7/8 vagyok:
Én fiú vagyok, de roppant égő tud lenni, amikor a tesóm b+ és társait mondja: ilyenkor rászólok, hogy nem kéne.
A következő kérdésedre válaszolva:
„S arra lettem volna kíváncsi igazából, hogy akkor nem kéne-e rondán beszélni, amikor fiúval beszélgetünk..”
Szerintem több lehetőséged van:
a, ha provokál és akkor beszél csúnyán, akkor vagy rászólsz, hogy veled így ne beszéljen, vagy felveszed a stílusát - de nem csúnyán beszélve -, és finoman érzékelteted, hogy nem kellene így beszélni, vagy egyáltalán nem reagálsz az ilyenekre.
b, nem muszáj követni a „csordát” csúnyabeszéd-ügyileg (sem). Lehet, hogy elsőre kinéznek közülük, de ha megmutatod, hogy ettől függetlenül közéjük való vagy pl.: olyan tevékenységgel, amit ők nem tudnak, akkor nyert ügyed van, mert lehet, hogy ezért felnéznek rád.
c, ha nem kezdeményezed a csúnya beszédet, akkor lehet, hogy a fiú sem fog alapból ronda szavakat használni.
Lehet, hogy ez most így tömény, amit írtam, de röviden: ha látják, hogy nem igazán vagy vevő az ilyenekre, akkor egy idő után veszik az adást, és mellőzni fogják a ronda beszédet feléd. A döntés a tiéd, hogy mit kezdesz a felsoroltakkal :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!