Nagyon de nagyon kövérnek találom magam. Nem tudom hogy most testképzavarom van e vagy tényleg kövér vagyok.163 cm 50-51 kg 16 éves lány. A lábamat vastagnak látom és a fenekemet nagynak. Mi a véleményetek?
Beteg vagy.
Inkább kifejezetten vékony lehetsz, nemhogy kövér.
Nem lehetsz kövér, mert a testtömegindexed a "sovány"-kategóriába esik.
ez azt jelenti, hogy testképzavarod lehet és a probléma éppen az ellenkezője az általad véltnek.
De ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor sportolj, az javít a közérzeteden és másképpen fogsz magadról vélekedni.
Tudod mit csinálj? Kérj meg valakit, hogy csináljon rólad egész alakos fotót. Nem egy anorexiában szenvedőtől olvastam, hogy úgy jött rá, hogy télleg beteg (sovány, amit ő nem lát), hogy látta magát fényképen.
És megdöbbent.
Nem azt mondom, hogy anorexiás vagy, csak a fénykép egy nagyon biztos visszacsatolás. Nem egyenlő a tükörrel.
Én sovány vagyok genetikai okok miatt.
158 cm, 50 kg.
Nem hiszik el, hogy ennyi vagyok, mert a hasamra megy szinte minden, de a kezem/lábam vékony.
Kérdezz meg több ismerőst.Szerintem is sovány vagy, de ki tudja, milyen az eloszlás.
Testképzavarod lehet.
Kérlek, kérlek, ismeretlenül is, ne hagyd hogy bárki elhitesse veled, hogy kövér vagy. Nekem 16 évesen ugyanezek voltak a paramétereim, és kábé 100 kilónak láttam magam, legszívesebben elrejtőztem volna és nem hittem el ha valakinek tetszettem.
Mára közel a 30 éves korhoz 108 kiló vagyok, és "végre" egyezik a tükörkép és a valóság negatív értelemben, most örülhet a sok szemét, aki állandóan azt sulykolta, hogy kövré vagyok. Akkor nem voltam, most igen.
Inkább üsd meg aki bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!