Kövéren gáz házibuliba menni?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első házi buli amibe elmegyek. Egy hét múlva 17 éves leszek és szeretnék menni, viszont lehet, hogy nagyon feszélyezve érezném magam a külsőm miatt. Nem vagyok annyira csúnya meg minden csak kerekebb :D mit gondolnának mások ha meglátnak így egy buliban? Lenéznének stb? Mi a véleményetek? :)2014. márc. 17. 16:40
1/7 anonim válasza:
Dehogy gáz!Senki nem fog kinézni emiatt.Menj el és érezd jól magad!Jó bulizást :)
2/7 anonim válasza:
Ne hülyéskedj! Attól hogy kicsit vagy nagyon kerekebb vagy ugyanúgy jogod van bulizni és jól érezni magad, mint a többi fiatalnak. Egy ducibb semmivel nem rosszabb mint egy vékony vagy normál testalkatú. A kövérek is ugyanúgy buliznak, élvezik az életet. Jól teszik!!!Aki emiatt lenéz, az nem normális!
3/7 A kérdező kommentje:
Jaj de aranyosak vagytok :D <3
2014. márc. 17. 16:57
4/7 anonim válasza:
menj, érezd jól magad, ha meghívtak miért néznének le?
5/7 anonim válasza:
Nézd,17 leszel,ha most nem mész el bulizni,azt később nagyon meg fogod bánni.Szóval menj el mindenképp.
6/7 A kérdező kommentje:
Háát végül nem mentem el :')azért köszi mindenkinek tényleg :D
2014. márc. 22. 21:24
7/7 anonim válasza:
miért nem mentél?én is dagi vagyok de nem néznek ki sehonnan..amúgy is barátkozni ha akarsz mindegy hogy nézel ki ha jófej vagy többnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!