Házibuliba milyen piát vigyek?
Nincs sok pénzem, jó lenne olcsón megoldani. A kajába még nem tudom, be kell-e szállni, az is plusz költség lesz, na meg a buszjegy. Nem panaszkodni akarok, mert én akarok bulizni, csak mondom, hogy nem lesz olcsó, én meg csóró vagyok. :D Melyik legyen?
-egy karton dobozos sör (ezzel az a baj, hogy nem szeretem, és csak olyat kéne már vinni, amit megiszok)
-Martini + lime
-pár üveg sommersby
Tequilára is gondoltam még, de sajnos az nagyon drága. Ja, és persze vinnék mogyit vagy ropit is.
Szerintetek? Nem az a cél, hogy jól beb*sszunk, csak együtt akarunk lenni, jól érezni magunkat.
A sör lenne a legjobb, de azt nem iszod. Sommersby jó lenne, de az baromi drága és kevés, szóval az sem nyerő, mert abból is csak 1-2 üveggel tudnál inni. :) Szóval marad a Martini + lime.
Esetleg boroskólára nem gondoltál? Abból sokat kilehet hozni, viszonylag olcsón (bár nem tudom, milyen a társaság, mennyire szeretik).
boros colát tényleg olcsón ki lehet hozzni..
mondjuk sört vihetsz,gondolom nem azt kell inni amit viszel hanem mindenki hozz és azt össze rakjátok és lesz egy csomó pia..
pl én a múltkor 2 üveg Sangriát vittem ( 3L 600 ftból meg volt)
2. vagyok
az lemaradt,hogy nem azt ittam amit vittem :D
Én is ajánlanám a boroskolát.
Mi régen Varga Zweigelt ittunk mindig boroskolaként. Valami 400-500 forint üvegje. Ár/érték arányban kifejezetten jó bor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!