Lányok! Miért csináljátok?
Nekem van már évek óta egy férfi a "barát-zónában".
Helyes, kedves, tudom hogy nem csalna meg, tudom hogy szeret. De egyszerűen nem kell mint férfi. Olyan, mintha a testvérem lenne, jól érzem magam vele, húzzuk egymást, de semmit nem érzek iránta, semmit nem mozgat meg bennem. Nekem ez egy kapcsolathoz kevés. Nem akarok vele élni (holott semmi kivetni valót nem találok az életmódjában, nem trehány, nem tisztaságmániás hanem pont normális, nem részeges, dolgozik és megkeresi ami kell, nem élősködő mint az exem), nem akarok lefeküdni vele, mert mint férfi semmit nem mozgat meg bennem. Tényleg mintha a tesóm lenne, az ember meg nem szexel a tesójával.
25: "De ez a fiúkra is igaz, nem csak a lányokra..."
Na igen, ez fordítva is megvan, sok srác megy a dekoratív-mindent kiteszek csajok után nyelvlógatva,nem veszik észre a csendesebb de azért helyeske lányokat, aztán amikor a másik lenyúlja őket vagy megcsalja, akkor siránkoznak, hogy minden nő k....va.
ő pont egy ilyen visszafogottabb, csendesebb lány.. persze a baráti körében nem, de amúgy igen.. és nem az a kiteszemacsöcsömmerthúdemenőleszek tipus..
néha gondoltam arra hogy lehet hogy barátként tekint rám.. de én többször is közöltem vele hogy én többet akarok mint barátság.. mellesleg, voltak bizonyos helyzetek amikor nem barátként tekintett rám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!