Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Husis, duci lányok! Ti miért...

Husis, duci lányok! Ti miért csináljátok ezt?

Figyelt kérdés

Azzal kezdem, hogy tisztelet a kivételnek! Azt tapasztaltam, hogy egyre többen vannak ebben a kategóriában nagypofájú, baromi hülyén öltözködő lányok, akikre ha ránézel a BKV-n, kábé beugat, hogy miért bámulod?! Nem vagyok egy bámulós típus, de sajnos olyan az arcom, hogy amit gondolok, az kiül rá, és néha, egy-két megbotránkoztató esetben nem tudom elrejteni.

Ezektől a csajoktól kérdezném, hogy miért van az, hogy az S-es méretű cuccokat erőszakoljátok magatokra, mikor mindenhol (értsd MINDENHOL) kilóg minden...úszógumi oldalt, melltartó által bevágott hát, cici, kilógó has, csípő gatya, ami lecsúszik a s.ggedről, és kint van a vágány...! Szerintetek most őszintén ez csinos és ízléses? Egy normális pasi erre bukik? Vagy éppen a vaskos, narancsbőrös combra épphogy felcibálható miniruhára? Nem arról van szó, hogy baj lenne, ha esetleg valakin plusz kiló van, én nem azt "fikázom", de miért nem tudnak egyes emberek a testalkatukhoz előnyös ruhákat felvenni? Van egy nagyon jó barátnőm, duci, és imádják a pasik, mert azt hangsúlyozza magán, ami szép. Az arcát, vagy akár a mellét is, mert ő is felvesz dögös felsőket, de nem olyat, amiből kilóg a kevésbé előnyös része is...

Nálatok ez azért van, mert mindenki azt mondja, hogy persze vedd fel ezt, ez jól áll? Vagy ti saját magatokat a tükörben meglátva azt mondjátok, hogy na ez igen, így megyek ki az utcára? Értem én, hogy szärtok más véleményére, de komolyan jó érzés olyan felsőben meg szoknyában megjelenni bárhol, ami lévén, hogy legalább 2-3 mérettel kisebb a jelenlegi méreteteknél még szorít is? Hát akkor nem lenne jobb ugyanaz a ruha S-es helyett L-ben?

2014. jún. 26. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az a baj SZERINTEM hogy szeretnének vékonyak lenni, és úgy gondolják hogy ha magukra erőltetik, és igen felment rá a ruha akkor az jól is áll nekik. Én inkább nagyobbat veszek, mint hogy kötözött sonkaként nézzek ki.
2014. jún. 26. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A felvetés jogos, mert elég sok ilyen lány van aki tényleg olyan mintha a kishúga ruháit venné fel!
2014. jún. 26. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a probléma nem testsúly függő sajnos, teli van az utca ízléstelenül öltöző emberekkel.

De ugye először posztolja a képet facebookra, a sok hasonló agyhalott meg lájkolja, hogy jaj de szép vagy, aztán meg is nyugszik, hogy igen.

2014. jún. 26. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés. Én duci nőként nevetségesnek és szánalmasnak tartom azt aki a teste nagyobbsága ellenére úgy öltözik mintha s.es méretű lenne. Mert nem hiszem el hogy nem látja hogy nem áll neki jól...

Én sötét hosszú nadrágokat viselek, olyan félig meddig kivágott felsőkkel amik derékban karcsúsítottak, de hosszúak is, tehát kb a seggemet azért takarják, vagy teljesen, vagy félig. A kivágás pedig azért kell, mert a zárt felső is kövérít:) Én legalábbis azt vettem észre.

Mert amúgy homokóra alakom van és úgy vagyok kövér, tehát a derekam jóval vékonyabb. Ehhez társul nagy segg, széles csípő, és nagy mellek. Illetve a lábaimon és a karomon is nyilván van felesleg. Szóval én tudok öltözködni, és nem vagyok képes felfogni, hogy más kövér lányok miért nem tudnak normálisan felöltözni...Nagyon gáz.

2014. júl. 6. 18:54
 5/5 anonim válasza:
Ez sima izlesficam. Egy duci lany is lehet szexi es igazan nőies. En es husi vagyok, de Mellem emelem ki es az arcom, es ha hihetetlen is modellek fejet csavarom el. Suerintem inkabb legyen elegans egy nő. Soken keverik a szexi ruhat a kozonseges oltozkodessel. Ezek a lanyok azt hiszik hogy nekik is jol all az, ami egy 55kilos,170cm lanynak. Ez felejtos! Ami vicces hogy a kritikat meg nem birjak. Jo, de most a fejembe ultetted a bogarat. Nezz mar meg, en jol öltözködöm? XD
2015. márc. 26. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!