Miért van az hogy a mai világban a telt és duci lányok totál el vannak szállva?
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ imádlak kérdező! <3 Na tehát ez egy nagyon komplex probléma, de én megpróbálom leegyszerűsíteni.
Röviden: a feminizmus elfajzott változata miatt.
Hosszabban: Ugye a régebben úgy történt a dolog, hogy adva volt a duci/hájas leányzó, szarul érezte magát a planetáris tömege miatt, megpróbált edzeni/+ diétázni, először nem ment, innentől két út állt előttük, az egyik, hogy szorgalmasan folytatták a fogyást amíg el nem érték a kívánt eredményt, vagy pedig önsajnálatba süppedtek és híztak tovább.
Na azóta beszüremlett hazánkba az a gyönyörű ideológia, amit én szeretek szélsősőges, radikális feminizmusnak nevezni. Aminek semmi köze az eredetihez. Na ebbe nem megyek bele, mert hosszú, de az előbbi folyamat az megváltozik: adva van a duci/hájas leányzó, szarul érezi magát a planetáris tömege miatt, megpróbált edzeni/+ diétázni, először nem megy, innentől két út áll előttük, az egyik, hogy szorgalmasan folytatják a fogyást amíg el nem érték a kívánt eredményt, vagy pedig hallanak az előbb említett csodálatos dologról, ami olyan fogyás elleni kifogásokkal látja el őket, hogy "nem vagyok duci csak formás" meg, gyakorlatilag elhitetik velük, hogy tökéletesek úgy ahogy vannak. Ettől van akkora arcuk. Meg attól, hogy nagy mert hájasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!