Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok! Olyanok válaszoljanak...

Srácok! Olyanok válaszoljanak akinek a duci lányok jönnek be! Mit néztek egy lányon? Miért tetszik?

Figyelt kérdés
Melyik testrésze tetszik? Mindenhol kell hogy telt legyen vagy csak bizonyos részeken? El tudnátok képzelni hogy egy amúgy nem telt lány, formás idomokkal ugyanúgy tetszene nektek?

2014. máj. 4. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnám elképzelni. A feneke, a lábai, a háta, a mindene :3 17/f
2014. máj. 4. 19:45
 2/7 anonim válasza:
100%
fenék,comb,mell,has,kar nagyjából ilyen sorrendben:D Hát tetszenek a vékonyabbak is persze, de egy husis lány sokkal jobban beinditja a fantáziám :D 19/f
2014. máj. 4. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Az arcát. Mert szép nőies. Aki most tetszik, nagyon szép arcú, úgy 5 kg felesleg lehet rajta, többnyire a fenekén van, van egy pici hasa, meg átlagosnál nagyobb mellei vannak, kicsit teltebb a felkarja is. Álomszép!
2014. máj. 5. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó a kérdés, nagyon jó! Számomra igen, egy duci lány legyen mindenhol kipárnázva! Hogy mi tetszik, vagy mi fog meg először?

Én csípő-comb-fenék párti vagyok, de természetesen a remegős poci, a nagyobb mellek, és a vastagabb karok sem mellékesek. De első amin megragad a tekintetem a csípő és a fenék. Nameg a combok! :)

És nem, nem tudnám elképzelni, hogy ne duci lány legyen a barátnőm. Szerencsére jelenleg is az :D

2014. máj. 5. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok válogatós, de a telt lányoknál nincs jobb! A popón, ha feszül a farmer, vagy bármilyen egyéb nadrág, az irtó szexi tud lenni. Nagy mellek, formás combok, esetleg egy kis felesleg a pocin és elengedhetetlen a szép, mosolygós arc...hmmm...:)
2014. jún. 4. 00:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Pláne, ha ehhez még körtealak is társul...az meg egyenesen a halálom!:P
2014. jún. 4. 00:48
 7/7 anonim válasza:
100%
Legyen kedves arca,és lehet jó párnás pocija, ami fölül jól kiáll a nadrágból. Úszógumi számomra nagyon szexi:))
2014. jún. 4. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!