Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Miért csináljátok?

Lányok! Miért csináljátok?

Figyelt kérdés
Miért kosarazzátok ki az olyan fiúkat akik szinte bármit megtennének értetek, majd összejöttök egy full bunkó parasztal aki megbánt titeket, ezek után meg siránkoztok hogy nincs egy olyan fiú aki szeret, tisztel, becsül titeket és bármit megtenne értetek?
2014. aug. 24. 22:36
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
soha nem voltam túl érzelgős senkivel, és túl hideg sem.. a lányoktól általában azt kapom hogy "nagyon helyes vagy".. közel 2 méter magas vagyok, és úgy nézek ki mintha fizikailag gyenge lennék, de nem vagyok az, de ezt csak azok tudják akik már láttak valami olyat csinálni amihez kell az erő..
2014. aug. 24. 23:06
 12/28 A kérdező kommentje:

#10 kommentelő

miért lennék kamu?

2014. aug. 24. 23:07
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Ö másfajta férfiakat igényel.Viszont az furcsa, hogy hirtelen megváltoztál,olyan igényekre,amelyeket õ szeret.Nem rossz, de olyan mintha meg akarsz felelni neki, hogy tetszedjél.
2014. aug. 24. 23:12
 14/28 anonim ***** válasza:
13 Gyerekek, ez kamu. Nőci az illető, nem pasi, és olyan féltékeny mint az ágyu:D
2014. aug. 24. 23:13
 15/28 A kérdező kommentje:
ez a változás nem volt hírtelen.. februárban voltunk svácjban, én meg július vége felé váltam teljesen ilyenné
2014. aug. 24. 23:14
 16/28 K. D. G. ***** válasza:
Azert csinaljuk (igen en lany vagyok es igen mar beleestem ebbe a hibaba) mert ezek a fiuk mindig a hudemenok es menozni akarunk veluk v a szerelem rozsaszin kodeben az erem elrohadt oldala eltunik elolunk (velem az utobbi tortent)
2014. aug. 24. 23:15
 17/28 anonim ***** válasza:

15 annyira jó, hogy legalább tudom most már, hogy kivel csevegtem egész nap:D Borzasztó nagy kérdőjel volt bennem, de tudtam, hogy ma eldől pro/kontra.

Ezek szerint aranyom féltékeny vagy:D

2014. aug. 24. 23:18
 18/28 A kérdező kommentje:
én nem egy lány vagyok.. 17 éves fiú vagyok
2014. aug. 24. 23:21
 19/28 anonim ***** válasza:
Csak nekem tűntek fel azok a kulcsszavak? Azok alapján elég kamunak tűnik az ilyesmi. Na meg ezért a címért már egy nyakonvágás járna minimum...
2014. aug. 24. 23:23
 20/28 A kérdező kommentje:
tudjátok mit.. nem érdekel.. nem vagyok kamu, bármennyire is nehéz ezt elhinni.. hülye voltam hogy itt akarok erről beszélgetni..
2014. aug. 24. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!