Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én különleges vagyok ha nem...

Én különleges vagyok ha nem vagyok allergiás semmire?

Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy?

Nekem a fémallergia csak 17 éves korom környékén jött elő.

A téged érő káros hatások összeadónak, próbálj meg minél tisztábban élni.

2014. aug. 28. 10:39
 12/14 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok,köszi a válaszokat!
2014. aug. 28. 14:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem keresek vissza, De....Cukorbetegség....komolyan? Meg elkpasz valamit Afrikában?.....Az allergia se nem VÍRUS és vagy bakteriális/gombás/parazitás fertõzés....de mégcsak nem is a hasnyálmirigy rossz mûködése vagy ritka esetekben a GLUT transzporerek nem mûködése....

Atomenergia....szerinted az Uránt honnan a *Sohaországból* szedték/ik.....a FÖLDBÕL.....ezért is van háttérsugárzás és lessz is....sõt a nap is bombáz minket elég erõsen, mágneses tér ide/oda...sõt...a szomszéd Pista bácsi is.....De ha te különleges helyekre akarsz menni nyaralni, mint a 10km mélyen lévõ atomtemetõ akkor hajrá.

Az alergia a szervezet túlreagálása egy idegen ÉS/VAGY saját anyagra(meg sem próbálom az Antigén és antitest fogalmát bevezetni)

Hogy ez miért van? Egyrészt legyengült vagy fertõzés miatt "túlhajtott" "immunrendszer miatt, vagy valami olyan cuccba ütközöl, amivel mondjuk gyerekként nem találkoztál miközben rágtad a cipõtalpat és a szervezet ügy gondolja, hogy "demárisrögtönazonnalszabaduljunk megtôleésnenyugtassámármertamígezittvanaddigénnagyondurvánvagykicsitdurvánhisztizekleszamilesz".....

Megolvass utána, de normális helyen.

Igen van olyan, hogy genetikailag vagy érzékeny, meg a kipifogógáz a normál idegenanyagokat a nehézfémtartalma miatt sokkal könnyebben érzékeli roszként(csak tùlontùl)

(A védõoltás is hasonlóan mûködik és nem okoz autuizmust és higgyétel el az immunológusok tudják mit miért kell bele tenni)

2014. aug. 28. 22:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, különleges vagy. Ne is nagyon híreszteld, mert ketrecbe zárnak, és vándorcirkuszban fognak mutogatni.
2014. aug. 29. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!