Én különleges vagyok ha nem vagyok allergiás semmire?
azt honnét tudod,hogy SEMMMIRE?Lehet elmennél észak-afrikában,és elkapnál valami olyat,ami elvinne azonnal.... de még mindíg nem igazán értem jól,ebben mi a különleges?Mert nem tudsz róla,hogy allergiás vagy?Majd még lehetsz....
Kb. öröltesen,vagy anélkül is kialakulhat.AKár cukorbegetség,lisztérzékenység....ezer meg egy ilyen van.
Nem "különleges", hanem EGÉSZSÉGES!
Az immunrendszer VÉDI a szervezetünket. Ha az immunrendszer gyengül, mert kevés értékes táplálékot veszünk magunkhoz, vagy túl sok mérget kapunk ételben, levegőben, italban, vagy csak mert keveset alszunk, azt is rosszkor (az EMBER egészséges alvása nagyjából este 10-től reggel 6-ig tart!), vagy túlságosan lehűltünk, akkor minden bacinak és vírusnak szabad az út, és allergiás tünetek is jelentkezhetnek.
Egyébként nem igaz, hogy CSAK a parlagfű virágpora okoz allergiát! Minden virágpor ragadós, amire az autók kipufogógáza, annak mérgező anyagai is rátapadnak, tehát ha nem a virágos mezőn lélegezzük be a virágporos levegőt (ahogy az ember évmilliók alatt tette), hanem a forgalmas utak mentén, vagy a magas házak közé zárt füstös környezetben, akkor kész a betegség.
Ha pedig az okát tudjuk, rögtön rájöhetünk a gyógymódra is: tiszta levegőt! Egészséges ételeket, italokat! Át kell állni a "hagyományos" üzemanyagról a tiszta energiák hasznosítására! Számos magyar találmány is van már ezekre! (Nem az atomenergiára gondolok, aminek "hasznosítása" ezer évekre halálos veszéllyel mérgezi az emberek környezetét, tehát az embereket és a természetet is.)
Ezek TISZTÁN LÁTÁSA váljon "kedves megegészségesedésülésünkre!" :-)
Úristen!
Akkor az én immunrendszeremet az asszony támadta meg! :-(
Mert én meg csak rá vagyok alergiás! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!