Számotokra mit jelent az, hogy valaki különleges?
Véleményem szerint már az az ember is különleges, aki nem olyan romlott, mint az átlag. Gondolok itt arra, hogy például a kemény bulizás helyett otthon marad és tanul, rengeteget olvas, más szempontból, de érthetően világítja és magyarázza meg az ő világra látását, véleményét. (Természetesen ezt a bulizós dolgot a 12-15 éves korosztályra értettem.)
Különleges még számomra az, aki mindig segít a másikon, eltekintve attól, hogy milyen ember. Aki ugrik a másik szavára, de nem hagyja, hogy csicskáztassák. Aki mindent kedvességből csinál.
Valamint számomra még az is különleges ember, akinek a jelenléte biztonságérzetet ad. Aki, ha már csak veled egy szobában tartózkodik is, tudod, hogy semmi baj nem lesz, vagy ha lesz is, nem probléma, mert könnyen megoldható. Aki mindig kézben tartja a dolgokat és mindenre tudja a helyes választ, a megoldást.
Akiben van empátia és erkölcs, aki visszahúzódó, zárkózott, mert egy nem mindennapi történetet hordoz magában.
A megnemértett zseni, akinek kitűnő a logikája.
Na igen, valami ilyesmi. Az ilyen emberek a hétköznapi hősök személyiségüket illetően, nekem az ilyenek kincset érnek. Bár az már más kérdés, hogy nincs sok ilyen ember a környezetemben.
Nálam a különleges egy pozitív jelentéssel bíró szó. Tehát más, mint a többi, mégis jó. Mondom ezt azért, mert sok ember baromi egyedi akar lenni, és ennek érdekében pl. elcsúfítja a külsejét, mert akkor ugye nagyon egyedi és megbotránkoztató lesz. Na, nálam az ilyen nem különleges.
Különleges az, akire felnézek, mert pl. rendelkezik egy olyan adottsággal, ami engem lenyűgöz. De különleges az is, ha valaki olyan nézeteket vall, ami nekem tetszik. Tehát számomra mindenképpen pozitív.
különleges: a szót elemezfe kifejthetjük a különc szót de a különleges az az egy mindenképpen pozitív szó ezért aki különc az nem különc hanem egyéniség. mindig ezt mondom azoknak az embereknek akik kirekesztetteknek érzik magukat: nem különc vagy hanem egyéniség mert megvan benned ami az átlag robot rabszolga tudatlan emberekbe nincs meg.
tehát az ilyen emberek különlegesek számomra akik nem követik a divatot érdekes és relatív a világfelfogásuk. szabadgondolkodók. illetve még minden olyan tulajdonság amit az első válaszoló leírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!