Szerintetek milyen név a Manna?
Figyelt kérdés
Marianna becézéseként halottam. ti hallottátok már? jól hangzik? nektek tetszik? Mi lehet még beceneve Mariannának?
(viselhető nevekre gondolok amik modernek) köszönöm a válaszokat pls a hülye kommentektől kíméljetek.:))
2014. aug. 12. 23:45
11/15 anonim válasza:
Nem csak becenévként létezik, anyakönyvezhető nevek között is szerepel. Egyébként szerintem sem szép (Marianna meg pláne nem), egyike a "divatozós" neveknek, amiktől engem speciel kiráz a hideg.
12/15 anonim válasza:
Mannaszappan.hu :D ez jutott eszembe egyébként nekem van ilyen ismerősöm akinek csak simán Manna a neve...szerintem elég hülyén fog hangazi 60 éves koráan mikor mennek a kis gyerekek és mondják majd hogy: Csókolom Manna néni :/
13/15 anonim válasza:
Szerintem szép! Nekem is van egy ismerősöm, akinek simán csak Manna a neve, szerintem illik hozzá. A Marianna tűrhető becézése a Ria, de ha engem így hívnának, én inkább Annának hívnám magam (nem kimondottan becézési forma, de végülis benne van a névben, és nekem kedvenc nevem).
15/15 anonim válasza:
Nekem Marianna a nevem, és Mannának becéznek. Igenis létezik, és szerintem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!