A Manna ABC-ben szerintetek is bunkó az eladók zöme?
Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 21:04
1/15 anonim válasza:
Bedugott fülessel szoktam vásárolni szóval általában nem lépek semmilyen kapcsolatba az eladóval. Odaadom a pénzt, megkapok a visszajárót és ennyi. Javaslom neked is. Az eladókkal nem kell beszélni, elegük lehet egész nap a vásárlók sirámát hallgatni.
2/15 anonim válasza:
Ahova én jártam (nagymező, podmaniczky sarka) ott csak egy bunkó csaj van, a többiek kedvesek.
3/15 A kérdező kommentje:
A Lehel téren a főnökasszony a leg.....
Nem szeretni, ha egy 100 Ft-os vizet PayPass-al fizetek,
Nem szereti, ha a fizet a hűtőböl veszem ki, mert most tette be
2014. júl. 30. 21:52
4/15 anonim válasza:
Velem eddig mindig kedvesek voltak.
5/15 A kérdező kommentje:
Melyikbe jársz?
2014. júl. 30. 22:08
6/15 anonim válasza:
És hogy adta a tudtodra, hogy nem tetszik neki?
8/15 A kérdező kommentje:
A fizetésnél 2 kassza van, az egyik a kártyás, a másik a készpénzes.
Azt a 2 mp-t ndm várja ki nálam, amíg elfogadja a kártyát, hanem átmegy a másik kasszához pár készpénzes vásárlást elintézni.
2014. júl. 30. 22:20
9/15 anonim válasza:
"Nem szereti, ha a vizet a hűtőböl veszem ki, mert most tette be"
Egyébként ha még egyáltalán nem hűlt le a víz, akkor tényleg, mi értelme a hűtőből kivenni? (mondjuk nyilván nem kéne ezen problémázniuk, csak nem értem)
10/15 anonim válasza:
Ahova én szoktam menni, általában ott sem túl kedvesek. Kálvin téribe, illetve van még egy a Kálvin és a Fővám tér között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!