Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy bevásárlo központban...

Egy bevásárlo központban lehet 18 alatt sört venni? Vagyis megengedik az eladók?

Figyelt kérdés

2014. jún. 4. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Ha 25-nek nézel ki akkor igen. Ha 12 éves seg.gdugónak akkor tuti elkérik az igazolványod.
2014. jún. 4. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Amúgy odamész egy igazi felnőtthöz aki normálisabbnak néz ki és megveteted vele. Én is vettem már piát másnak.
2014. jún. 4. 21:38
 3/9 anonim ***** válasza:
57%
A kis csirigliktől mindig elkérik a személyit, de pl múltkor tőlem is elkérték, pedig 20 vagyok, pont borostás is voltam, meg nincs gyerek arcom.
2014. jún. 4. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem. Senki nem fogja kirúgatni magát miattad. Ez nem megengedés kérdése, hanem jogszabály.
2014. jún. 5. 00:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Pont szerintem ott nehezebb, láttam már, hogy előttem kérték az igazolványt.

Egy kis eldugott boltban szerintem nagyobb esélyed van, hogy nem szólnak.

2014. jún. 5. 01:00
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Én 19 vagyok és ha frissen borotválva megyek be akkor az esetek kb. 75%-ban elérik, ha kb. 2 hétig nem borotválkozok és úgy akkor már csak az esetek kb. 25%-ban, szóval azért az is számít. Ha nincs arcszőrzeted akkor azért az esetek jelentős részében elkérik. Különben meg van hogy át lehet verni őket. Én egyszer 17 évesen úgy vettem egy üveg vodkát, hogy kezemben a személyimmel mentem oda a pénztárhoz és akkor már el sem kérte mert gondolta hogyha már kivártam a sort és készítem a személyit akkor biztos elmúltam 18 :D
2014. jún. 5. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem borotválkozok akkor sose kérik el, de ha oda megyek frissen megborotválkozva akkor 10/10 elkérik. Logic level 100.
2014. jún. 5. 10:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Hülyéknek egyébként se.

2014. jún. 5. 11:17
 9/9 KovA1963 válasza:
Muszáj alkohollal hülyíteni magadat ?
2014. jún. 10. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!