Tanítói diplomával van esély arra, hogy munkaügyi központban töltsek be ügyintézői állást?
Figyelt kérdés
A munkavégzéshez szükséges dolgokat külön betanítják vagy hogy működhet ez?2014. jún. 2. 14:21
1/3 anonim válasza:
Munkaügyi központban bárki elhelyezkedhet akinek van legalább egy érettségije és ami a legfontosabb, hogy van protekciója. Ezek azok az állások amiket bennfentesek kapnak meg általában. Ilyen az önkormányzatoknál, bankban, postán stb. elhelyezkedni.
2/3 anonim válasza:
Kedves első! Ma már azért ez nem így működik, megfelelő végzettség kell bankba és postára is. A munkaügy már járási hiv-hoz tartozik. Önkormnál még előfordul ilyesmi. Illetve tényleg, ha beiskolázzák az illetőt bármi megtörténhet.
3/3 anonim válasza:
Első vagyok, dolgoztam banknál is ismerős által, csak onnan tudom és külön oktatást kaptunk, nem kellett semmiféle szakirányú végzettség, elég volt az érettségi a diplomámat nem is kérték. 3 hónap alatt meló közben lezongoráztam a vizsgákat, közben meg más kódja alatt dolgoztam, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!