Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lehet venni boltban is manna...

Lehet venni boltban is manna ében arctisztító szappant?

Figyelt kérdés
Ha lehet venni akkor milyen fajta boltokban árulnak ilyet, vagy csak az internetről lehet rendelni? Nagyon sok jót írnak róla, valakinek esetleg van tapasztalata? Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 20. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:

A mi városunkban egy antik boltban lehet ilyet venni.

Nekem rengeteget használt, a homlokom és az arcom többi területe is sima, alig vannak rajta bőrhibák.

2014. ápr. 20. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Hivatalosan nem lehet kapni, csak rendelni.

De mielőtt bedőlsz a mannának, javaslom, informálódj fórumokon, vagy akár itt is.

Vehetsz fekete szappant, nem arról akarlak lebeszélni, de nem kell annak mannának lennie! A mannánál a marketinget kell megfizetned azt, hogy reklámoznak, hogy szépen kivitelezett honlapjuk van, hogy gyorsan szállítanak.

bemsz akármelyik bioboltba, és kapsz bio fekete szappant. 2x akkora, mert a manna szappanok nagyon kicsik. és harmadannyi áron!

nagyon túl van árazva a manna.

shea vajat szoktam még példaként felhozni, organikus natúr shea vajat vettem kb. 900 ft-ért bio boltban. mannánál 2-3 ezer között van, de semmivel sem jobb, csak manna!

hol laksz? ha akarod, linkelek neked egy biobolt honlapot, ahol elég sok minden van, hasonlítsd össze az árakat a mannáéval. ez debreceni bolt, de máshol is hasonló árak vannak bioboltokban.

nekem ők beváltak, mert sok minden van, és a belvárosban vannak, ami nekem útba esik, és nagyon kedvesek. de tényleg bármelyik város bármelyik bioboltjában harmad- negyedáron vannak azok, amik a mannánál.

2014. ápr. 20. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:

kezd csak el ezeket olvasgatni:

[link]

2014. ápr. 20. 13:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, egyébként somogy megyében lakom, kicsit messze van innen Debrecen, de majd körbe nézek bio boltokban. Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 20. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem bevált az ében arctisztító szappan. Egyébként meg mikor mondják, hogy ebbe is van minden vacak nem tud érdekelni, mert bármit veszek a boltba azokba is van, és ez legalább használt azokkal ellentétben.
2014. aug. 14. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!