Lehet venni boltban is manna ében arctisztító szappant?
A mi városunkban egy antik boltban lehet ilyet venni.
Nekem rengeteget használt, a homlokom és az arcom többi területe is sima, alig vannak rajta bőrhibák.
Hivatalosan nem lehet kapni, csak rendelni.
De mielőtt bedőlsz a mannának, javaslom, informálódj fórumokon, vagy akár itt is.
Vehetsz fekete szappant, nem arról akarlak lebeszélni, de nem kell annak mannának lennie! A mannánál a marketinget kell megfizetned azt, hogy reklámoznak, hogy szépen kivitelezett honlapjuk van, hogy gyorsan szállítanak.
bemsz akármelyik bioboltba, és kapsz bio fekete szappant. 2x akkora, mert a manna szappanok nagyon kicsik. és harmadannyi áron!
nagyon túl van árazva a manna.
shea vajat szoktam még példaként felhozni, organikus natúr shea vajat vettem kb. 900 ft-ért bio boltban. mannánál 2-3 ezer között van, de semmivel sem jobb, csak manna!
hol laksz? ha akarod, linkelek neked egy biobolt honlapot, ahol elég sok minden van, hasonlítsd össze az árakat a mannáéval. ez debreceni bolt, de máshol is hasonló árak vannak bioboltokban.
nekem ők beváltak, mert sok minden van, és a belvárosban vannak, ami nekem útba esik, és nagyon kedvesek. de tényleg bármelyik város bármelyik bioboltjában harmad- negyedáron vannak azok, amik a mannánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!