Csak nekem nem jönnek be a manna termékek? Mit csinálok rosszul (bővebben lent)?
Sztori a következő:
Egy ideje semmi nem használt a bőrömre, mindig nagyon pattanásos maradt, bármit kentem rá, bármivel tisztítottam le. ez után láttam meg a manna szappanokat, hogy hűde-húde jó, és próbáljam ki. olyan alapon, hogy nagyjából még az, amit nem próbáltam, rendeltem egy problémamentes bőr csomagot. kezdetben nagyon tetszett, hogy szépen zsírmentesítette az arcom, de nagyjából ennyi, amit tudnak a szappanok, zsírmentesíteni 3-4 órára a bőrt.. miután nem használt egyáltalán, olvastam a manna honlapján, hogy a használat utáni pattanásosság, szárazság, stb. azért van, mert "méregtelenül a bőr". én nem vagyok szakértő ebben a témában, de ne mondja nekem senki, hogy 2 hónapja méregtelenít a bőröm! szóval, baromira nem vagyok megelégedve. aztán a honlapon megint utána olvastam, és láttam, hogy nem vagyok egyedül a problémával, az éden szappant pl. baromira szidják. egyébként a kitaláló hölgy, a "szappantündér" nagyon normálisan reagál a kritikákra, nem az van hogy valaki rosszat ír, és egyből törli, hanem megpróbál végül is valamit rá mondani, de ez engem nem kifejezetten vigasztal.. Valakinek tapasztalat, ötlet a szappan használathoz - már arra is gondoltam, hogy én használom rosszul -, stb?
Ki van írva, hogy ha a szappan min. 30%-a megmarad, akkor visszaküldöd és visszafizetik a teljes árát.
Nekem annyira nem problémás a bőröm, viszont bevált, a volt páromnak sajnos szintén nem működött ez a csomag, pedig nagyon örültem volna neki, ha beválik és használni tudja rendesen.
érdekes, mert nálam sem válik be sosem a vudu, de semmiből. pedig mindig veszek vmi baromságot:)) szerintem te sem hiszel benne, az ilyen dolgokban hinni kell!
vagy higgy, vagy menj el orvoshoz, aki tud is segíteni a problémán!
ha nem hinnék akkor nem vettem volna meg. :D
gondolkoztam rajta én is, hogy kipróbálok valami mást, de nekem nem nagyon szokott bejönni az, hogyha egy helyről nem jött be valami, akkor más valami bejöjjön..
Előfordul, nem a te hibád. Én is gondolkodtam rajta, végül egy olcsó teafa szappant vettem és bevált.
Amúgy tényleg a dokit javaslom, ő a tuti segítség. Nekem 3 éves diane kúra után a bőröm most gyönyörű, sehol egy pattanás (régen 20Ft-os méretű lila, gyulladt pattanásaim voltak, a hajam 1 nap alatt zsíros lett stb.) és most tettem le a gyógyszert, amikor nem szedtem (megvonásos vérzéskor), sokkal szebb volt, pedig megvolt... onnan tudtuk, hogy mostmár jó minden.
Persze én emellett használom a szappant és kb 1 hónap után volt látható az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!