Ti adnátok nekem 5 Forintot?
Figyelt kérdés
Sziasztok érdekelne ,hogy az emberek adnának egy ismeretlennek 5 forintot az az a legkisebb címletet. MErt átgondolva Ha már 1millió ember adna az nekik meg se kottyanna ,de nekem az álmaim válnának valóra és megszűnne a nyomorom ez nem sajnáltatás vagy ilyesmi csak kíváncsi vagyok . Előre is köszi a válaszokat .2014. aug. 12. 15:43
21/22 anonim válasza:
De ha tovább gondolod, miért pont te legyél az az egy ember? Nekem is lehetne gyűjteni, pedig van családom, lakásom, csak nincs elég pénzem, hogy külföldre költözzem. Tehát nekem még kevesebbet kellene összegyűjteni.
22/22 A kérdező kommentje:
Na látod itt jön elő a "bibi" az beri önzőség már bocsanat "Miert pont neki adjunk mikor nekem is lehetne " . (Már többször is elmondtam ,hogy nem kéregetni akarok )
2014. aug. 12. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!