Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti adnátok nekem 5 Forintot?

Ti adnátok nekem 5 Forintot?

Figyelt kérdés
Sziasztok érdekelne ,hogy az emberek adnának egy ismeretlennek 5 forintot az az a legkisebb címletet. MErt átgondolva Ha már 1millió ember adna az nekik meg se kottyanna ,de nekem az álmaim válnának valóra és megszűnne a nyomorom ez nem sajnáltatás vagy ilyesmi csak kíváncsi vagyok . Előre is köszi a válaszokat .

2014. aug. 12. 15:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A 7. válaszoló az a szívemből szólt :) Rengeteg autózok Pesten meg az országba minden felé. Több 10 ezret szórtam szét amerre jártam. És duplán visszaadta az élet, valamikor azonnal perceken belül és van amikor pár nap múlva. A lényeg hogy önzetlenül kell adni, nem az a fontos hogy mire költi hanem az adás érzése.

Múltkor megyek a Gyáli úton, lámpánál megállok oda jön hozzám egy vékony öreg cigány. Azt mondja: Fiam adj nekem egy százast, nem kertelek piára kell, úgy meginnék egy hideg fröccsöt ebbe a rohadt melegbe :D

Papa, itt van 200 igyál kettőt :) Öt perc múlva beálltam tankolni, fizettem, kijöttem, lenéztem és ott volt egy 500-as. Rengeteg ilyen történik velem, volt hogy 500-at adtam meg egy palack ásványvizet rá 20 percre kaptam 1.500 borravalót. Elképesztő de működik :D

2014. aug. 12. 16:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Elvből nem adok idegeneknek pénzt. Soha. Túl sokat melózom érte, hogy ismeretlen embereknek csak úgy odaadjam.

És ebbe az elvbe sajnos nem építettem bele magamnak semmilyen értékhatárt, tehát tök ugyanúgy nem adok 5000 ft-ot se, mint 5 ft-ot.

2014. aug. 12. 16:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Én adok egy százast de el jönnöd érte 😊
2014. aug. 12. 17:22
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem mostanában történt, néhány évvel ezelőtt: egy vidéki város szupermarket parkolójában kora délelőtti napon egy kissrác lépett hozzám és pénzt kért. Ruházata tiszta és rendezett volt, habár néhány számmal nagyobb. A bevásárlókocsihoz tartogatott százason kívül több készpénzem nem volt, így mondtam neki, várjon meg. Nem sok cuccot szedegettem össze, így hamar végeztem, a kissrácnak meg választottam egy sonkás-sajtos kiflit. Megvárt az autóm mellet, odaadtam neki a még meleg kiflit, amit kerek szemmel elfogadott, megköszönte és beleharapva elment. Az üres bevásárlókocsit magam toltam a helyére, pedig a benne lévő százast is neki akartam adni. Kis cserkész cselekedet volt? Nem. De a mai napig még nem tudtam elfelejteni azt a tágra nyitott boldog szemeit, amikor meglátta a sajtos-sonkás kiflit.
2014. aug. 12. 17:24
 15/22 anonim ***** válasza:
11 Működik bizony :)
2014. aug. 12. 17:33
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem keregetni akartam csupán ennyire lettem volna kíváncsi amit le írtatok és Köszönöm . Egyébként 20 éves vagyok egyedül élek 18 éves korom óta nincs senkim szinte anyámat nem is ismerem , de megis talpon tuduk maradni rwngeteget küzdök azert a szinvonalert amiben élek . Csak ha belegondoltok hogy sok kis jó mekkora boldogságot okozhat 1 embernek.
2014. aug. 12. 17:35
 17/22 anonim ***** válasza:
Hová valósi vagy? :)
2014. aug. 12. 19:14
 18/22 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretném el mondani ha nem gond . Szolnok megye .
2014. aug. 12. 20:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Kár, mert ha szegedi lennél akkor biztos adnék neked aprót
2014. aug. 12. 20:19
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszi :) , de egyébként sem a keregetes volt a célom .
2014. aug. 12. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!