INTJ-k, INTP-k! Az alábbi felsorolásban van olyan pont, ami passzol rátok? Esetleg több is?
Egy aspergeres oldalon találtam ezt, egy fórumon ajánlotta valaki (igen, INTJ fórum, aki nem tudja, hogy mit jelent, kérem a google használatba vételét, ne itt trollkodjon). És megdöbbentem, amikor végigolvastam, teljesen igaz rám, csak 1-2 ponton árnyaltabban. Azon a bizonyos fórumon írták, hogy sok INTJ-re lehet ez igaz, attól függetlenül nem biztos, hogy aspergeresek, vagy csak az "előszobában" vannak. Szóval azért úgy tettem fel a kérdést, ahogy.
Íme, a lista: [link]
Rátok mennyire illenek a felsoroltak?
Valalki kitöltötte ezt a tesztet? The Ritvo Autism Asperger Diagnostic Scale-Revised (RAADS-R). Mint kiderült (amnéziás vagyok, szóval meglepő volt), évről-évre kitöltöttem újra és újra, és az eredmény minidg magasabb volt. Pár éve még 155-170 között mozgott, jelenleg 196-ot mutat.
19 éves lány vagyok, INTJ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!