Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » INTJ-k, INTP-k! Az alábbi...

INTJ-k, INTP-k! Az alábbi felsorolásban van olyan pont, ami passzol rátok? Esetleg több is?

Figyelt kérdés

Egy aspergeres oldalon találtam ezt, egy fórumon ajánlotta valaki (igen, INTJ fórum, aki nem tudja, hogy mit jelent, kérem a google használatba vételét, ne itt trollkodjon). És megdöbbentem, amikor végigolvastam, teljesen igaz rám, csak 1-2 ponton árnyaltabban. Azon a bizonyos fórumon írták, hogy sok INTJ-re lehet ez igaz, attól függetlenül nem biztos, hogy aspergeresek, vagy csak az "előszobában" vannak. Szóval azért úgy tettem fel a kérdést, ahogy.

Íme, a lista: [link]

Rátok mennyire illenek a felsoroltak?

2014. júl. 28. 20:26
1 2
 11/14 anonim válasza:
INTP vagyok, valóban sok hasonlóság van, de szerintem főleg az introvertáltságból és az elemzésből adódóan. Noha a felsorolásból sok illene rám, nem mondanám magam Aspergeresnek, mert utóbbinál szélsőségesebben jelentkeznek ezek a vonások. Habár kétségtelen, szeretem az embereket, mégis a szociális készségeimet igen fejletlennek találom.
2015. júl. 25. 18:17
 12/14 Whatsername válasza:
Szinte mindegyikkel napi szinten küzdök.
2016. febr. 7. 21:19
 13/14 ElectriGh0st ***** válasza:
INPT-kènt, egy kèt dolgon kívül mindegyik tulajdonság vonatkozik rám, ès tök vicces :)
2017. nov. 22. 21:19
 14/14 anonim válasza:

Valalki kitöltötte ezt a tesztet? The Ritvo Autism Asperger Diagnostic Scale-Revised (RAADS-R). Mint kiderült (amnéziás vagyok, szóval meglepő volt), évről-évre kitöltöttem újra és újra, és az eredmény minidg magasabb volt. Pár éve még 155-170 között mozgott, jelenleg 196-ot mutat.

19 éves lány vagyok, INTJ.

2018. nov. 23. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!