Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez már beteg :D mit csináljak...

Ez már beteg :D mit csináljak hogy ne legyenek ennyire idegesítőek?

Figyelt kérdés
én most fejeztem a 8at az érettségit is már rég megírtuk.. nem ez a lényeg :D szóval most 8. alatt 2 kis 5-es kislány rám volt szálva..de még azóta is ha összefutok velük , "próbálnak oltogatni/savazni" XD nagyon viccesek, de már néha nagyon zavaró a helyzet nem veszem figyelembe őket, de akkor is az utcán ha összefutok velük harsány hangon nagyon feltünően elkezdenek beszólogatni,segítséget várok hogy mit tegyek velük ha kell én megcsupálom a grabancukat ha az kell hozzá csak félek nekem nagyobb bajom lesz belőle :D 15/L
2014. jún. 26. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na gondolkodj egy kicsit,mielőtt bárkiről is így beszélsz,ők még csak kicsit.Te is kicsi vagy még...gondolom ezért is törődsz ennyire másokkal még.
2014. jún. 26. 19:45
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Én szerbiai vagyok, mi 8. végén kisérettségit írunk! :) Lehet ő sem magyarországi...
2014. jún. 26. 19:47
 13/16 anonim ***** válasza:
5.esek a legveszélyesebbek...ne próbálj velük egyedül szembe szállni, küld rájuk az orosz maffiát minimum, fű alatt elintézik őket
2014. jún. 26. 19:48
 14/16 A kérdező kommentje:
én se attol félek hogy megvernek de volt már korában egy hasonló incidensem meg huztam a csaj haját az lezuttyant a földre de semmi több de már röktön haza se érek az oszi már telefonált hogy a szölők bejelentést tettek hogy a lány feját összevertem :D bíroságra akarták vinni az ügyet... de most komolyan kis szaros 11-2 évesekkel vitatkozzam?
2014. jún. 26. 19:48
 15/16 A kérdező kommentje:
én is szerbiai vagyok :D
2014. jún. 26. 19:50
 16/16 anonim ***** válasza:
pont ez az, hogy ne vitatkozz velük. csak tegyél úgy, mintha meg se hallanád őket, előbb-utóbb megunják.
2014. jún. 27. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!