Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Beteg vagyok? KÉRLEK SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok ,a szüleim már rég elváltak +a mostohaanyám rühell és a szülinapomon lequrvázott…ez csak mellékes…Eddig csak fekete cuccokba jártam és depressziós voltam (szerintem) mindig szomorú voltam ,a legkisebb dolgon is sírtam és utáltam magam…Mai napig dagadtnak és gusztustalannak tartom magam és nagyon unom ,hogy a körülöttem lévő csontkollekciók egyfolytába rinyálnak…A szociális életem rendben van inkább a magmba szenvedős fajta vagyok..Amióta nem vagyok depressziós rájöttem ,hogy az élet amit újraépítettem csak egy hülye illúzió és nincs is olyan igaz barátom ,és a fiú akibe 1,5 éve szerelmes vagyok meg a barátnőmbe szerelmes…Nem találom a stílusom ,ami meg tetszik az "tucat" s nagyon zavar hogy egyfolytába azt mondja mindenki hogy tucat vagyok enyhe célzásokkal ,pedig nekem ez a stílus tetszik :/ Régebben karcolgattam a karom ,mai napig cigizem ,de nem sokat csak amikor érzem hogy jól esne…A suli eléggé szarul megy és kezdek visszaesni ebbe rossz szomorú dologba és az egyetlen dolog ami miatt nem lettem még öngyilkos az az anyukám aki összeroppanna és nem tudnék ezzel a tudattal eltávozni. Nagyon komolyan kezdek félni ,hogy most visszaesek a befordult újra teljesen depressziós magamba…Este nem tudok elaludni csak 1-2kor és 6kor kelek ,nem tudok tanulni ,mert egyfolytába máson jár az eszem és nem tudok koncentrálni.Sok könyvet és zenét hallgatok.Egyik fiúnak se tetszem ami még jobban kétségbe ejt…Nagyon nagyon szomorú vagyok és komolyan nem tudom leírni mennyire fájnak a dolgok amiket néha viccből hozzám vágnak…Máskor viszont semmi bajom sincs ,olyan mintha valaki más lennék. Aztán próbáltam már a nem evést ,de sajnos nem vagyoke gy fájdalom tűrő ember ugyhogy abba hagytam ,viszont már voltam bulémiás…Erről anya mind nem tud!Valaki segítene?Sokszor azon gondolkozom ,ogy csak egy rinyáló tini pitsa vagyok és ez kiakaszt...
2014. febr. 4. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg anyuddal.erről beszélni.Kivel élsz?
2014. febr. 4. 20:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Apuval és anyuval is :( kicsit bonyolultabb…Anyával 99% hogy erről nem beszélek!
2014. febr. 4. 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Valaki segítővel kellene felvenned a kapcsolatot,ha lehetőséged van rá:

[link]

2014. febr. 4. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Uramisten..14 éves korodban azt írod,hogy "a mai napig" cigizel??Mikor kezdted?Jézusom..

Nem,nem vagy beteg.Sérült vagy.Lelkileg vagy az.

1.A szülők elváltak,

2.Apuddal maradták,aki csak a saját f... után megy,nem hogy felismerné,hogy a lányát bántja a barátnője(a mostohaanyud).Fú basszus..-.-" Ne is haragudj,de az egészből ez a legdurvább!Hogy hagyhat apád szenvedni?

3.A bulimia valójában ezt jelenti: [link]

Te az anorexiára gondolsz,ami megint más,gondolkodj már egy kicsit,mielőtt kitlálnál ennyi hülyeséget!

Egy nagy bajod van:a mostohaanyád hülye,apád is eléggé meggondolatlan(és tényleg,erre nincs mentség,nem érdekel,ha most bevéded,mer' igazam van!!),te meg kitalálsz magadnak mindenféle pszichés eredetű betegséget.

MINDENT AZ OKOZOTT,HOGY a szüleid elváltak.Ez a fájdalom a tudatalattidból nem jutott el a tudatodig,így nem került igazi feldolgozásra.A válást feldolgozhatod újra,elgondolkozhatsz a dolgokon.

Miért nem vagy anyukáddal?Nem jók a körülményei?Ha mégis jók lennének,és alkalmas lenne a gyereknevelésre,akkor költözz hozzá!

2014. febr. 4. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem hiányzik az életedből a sport.

[link]

Nézd meg, hátha kedvet kapsz.

A csapatsportot nem ajánlanám egyből, de később még ki tudja.

Mindenesetre tény, hogy hiányzik az életedből a sport, és ez egészségtelen.

2014. febr. 4. 20:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Naponta edzem ,anyummal élek de néha apunál alszom…Apa megvéd ,de ez megint bonyolultabb ,hogy miért van még mindig azzal a nővel…Nem hiszem hogy midnen a szüleim válásáával függne össze azt csak megemlítettem…3éves voltam amikor elváltak!!!Anyuval semmi baj sincs :D
2014. febr. 4. 20:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Pontosan tudom mit jelent a bulémia és az anorexia…Nem hordok össze hülyeségeket ,az hogy te nem értetted meg az nem azt jelenti hogy éb vagyok a hülye...
2014. febr. 4. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
A gyerekek sokszor magukat hibáztatják azért, amiért a szüleik elválnak. Lehet, hogy valahol mélyen benned maradt egy ilyen érzés, és ezért lettél önromboló. Szüleidnek látnia kellene, hogy szomorú vagy,elégedetlen, és rosszak a jegyeid. Nem beszélve arról, hogy cigizel. 14 évesen amúgy nem kell kétségbe esni, ha nem tetszel senkinek, semmiről nem vagy lekésve. Használd ki az időd arra, hogy magaddal foglalkozol, és nem a karcolgatásra gondolok, hanem valamire, amitől jobban érzed magad. Ha ne szereted a tested, azon lehet segíteni. Nem kell éhezned, csak odafigyelned, vagy kikérned egy dietetikus véleményét, hogy neked mi lenne a megfelelő étrend. És igen, a sport...lehet úgy is, hogy nem fáj. :) Endorfint termel, segít fogyni, lesz vérkeringésed és aludni is tudsz.
2014. febr. 4. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Naponta edzel...

oké.

Azt mindenki csinálja, de attól még nem sportol.

Valakivel kéne vagy valakikkel összejárni edzeni, vagy sportolni.

2014. febr. 4. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Szívesen megismernélek
2014. febr. 5. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!