Ez már beteg :D mit csináljak hogy ne legyenek ennyire idegesítőek?
Figyelt kérdés
én most fejeztem a 8at az érettségit is már rég megírtuk.. nem ez a lényeg :D szóval most 8. alatt 2 kis 5-es kislány rám volt szálva..de még azóta is ha összefutok velük , "próbálnak oltogatni/savazni" XD nagyon viccesek, de már néha nagyon zavaró a helyzet nem veszem figyelembe őket, de akkor is az utcán ha összefutok velük harsány hangon nagyon feltünően elkezdenek beszólogatni,segítséget várok hogy mit tegyek velük ha kell én megcsupálom a grabancukat ha az kell hozzá csak félek nekem nagyobb bajom lesz belőle :D 15/L2014. jún. 26. 19:21
4/16 anonim válasza:
szerintem érettségi alatt a felvételire gondolt xdd
amúgy szerintem szard le őket, ha verekednél velük, csak te lennél a hibás :/
5/16 A kérdező kommentje:
ok :D igazából én gimnáziumba felvételiztem de előtte még érettségit írtunk :D
2014. jún. 26. 19:40
6/16 A kérdező kommentje:
ok leszarom de néha már eléggé kellemetlen a helyzet de visszaszolni sem akarok mert akkor meg engem néznek le mások hogy kis szarosakkal vitatkozom :D
2014. jún. 26. 19:43
8/16 anonim válasza:
Nekem 8. végén már megvolt a diploma dolgozatom is, ti meg még csak most éretlenségiztetek? pfff
9/16 anonim válasza:
Mindenki egyből az érettségit veszi észre?xD
Amúgy ne verekedj, mert tényleg te jársz rosszabbul(nem megvernek, csak család megy vagánykodni,feljelentés, stb.).Szólj vissza ,oltsd be őket.Alázd meg mindenki előtt.Majd leállnak.
10/16 A kérdező kommentje:
akkor máshogy mondom záróvizsga de nekem így szokatlan bocs de most nem ez a lényeg mondtam :D
2014. jún. 26. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!