Beteg vagyok, de tanulnom kell! Hogyan?!
Figyelt kérdés
Valami légúti nyavaja lehet, köhögök, ezzel nem is lenne baj, de izomfájdalmaim is vannak, plusz a fejem is egész nap hasogat... Eddig pihentem, és már csak egy órám van tanulni, kb. 15 oldal az anyag... A pihenés nem használt sajnos semmit, utána pedig el kell mennem itthonról, csak 9 fele érek haza.... Mit tegyek? :( Legszívesebben aludnék, de az sem megy, egész éjjel csak vergődtem.2014. márc. 30. 14:44
2/2 anonim válasza:
a betegség miatt nem tudsz aludni? 15 oldal nem olyan sok, először olvasd át az egészet, anélkül, hogy meg akarnád tanulni, aztán a lényeges részeket emeld ki, és azokat olvasd el újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!