Nagyon kövér emberek! Szeretnék megérteni valamit. Elmagyaráznátok? (többi lent)
jó a kérdés,bár kissé bicskanyitogatósra sikerült,
-de a mi családunkban is van egy tag ,aki mikor elérte a 100 kilót,kérdeztük tőle ,hogy nem e akar lefogyni,erre hamarosan 110 lett,majd 120,majd 130,és most már 135,
-és még mindig zabál....
ezen én is gondolkodtam, én sovány típus vagyok, de pl. télen plusz 2 kg is meglátszik, az XS-es nacijaim már fel sem jönnek...
már csak pénzügyileg sem éri meg meghízni (teljes ruhatárcsere).
szerintem ez úgy van, hogy ők eleve kövérek, gyerekkoruk óta halálra etetik őket, és aztán már fel se tűnik.
26L
2es, lehet tényleg hozzászoktak a nagy súlyhoz gyerekként.
Jó gondolot, majd még gondolkodom rajta :)
"Nem a bántás a célom."
Pedig a kérdés elég élesre sikerült. És hidd el, a nagyon kövér emberekre ugyan úgy észrevétlenül kúszik fel + 10 kg, és újabb 10 és újabb, mert náluk a 10 kg ide vagy oda nem látványos, és a ruhatárukban sem okoz akkor változást, mert ők nem hordanak passzos, méretre készült ruhákat, hanem gumis derekú, bő, ápol és eltakar típusú ruhákat, ami több 10 kg változást is "elbír".
az én szakmám pl. nagyon sok gondolkodást igényel. gondolkodás közben kapargatom az arcomat, egyre több hiba van rajta, mégis kapargatom. gondolom, az evés is ilyen lehet.
de tényleg ezeknél tuti gyerekkori elhízásról van szó, mert nem egy normális emberből lesz valaki 150 kilós állat.
Nem érint a kérdés (csak esztétikai feleslegem van, BMI-ben normál vagyok), de van olyan barátom, aki ilyen nagyon súlyosan elhízott.
Ő azt hiszem kis súllyal született, és valami tápszert vagy mit kapott amitől kikerekedett és kicsi gyerek korától kezdve hízni kezdett, lényegében amióta az eszét tudja, kövér volt - nem duci, kövér. Ráadásul bánatevő típus (mindig is az lehetett)
Betegségei is lettek miatta, egyik miatt különösen nehéz lefogynia, de küzd.
Szóval nála nem így felszaladt az a sok plusz kiló, hanem gyerekkorban elhízott és nem tudott megválni tőle, addigra berögzülésévé vált hogy kaja= boldogságforrás, ilyen pavlovian. Kemény munka, halad is, de nyilván piszkosul nehezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!