Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért akarnak egyes csajok...

Miért akarnak egyes csajok kövérek lenni?

Figyelt kérdés
Youtube nézése közben ráakadtam erre a videóra, ahol a csaj arról beszél milyen kicsi a hasa és h híznia kéne. pedig sztem elég hájas már így is. A kommentelők közt pedig vannak több csaj is akik szintén kövérek akarnak lenni és még bíztatják is, hogy milyen jól néz ki. Nemtudom lehet h én maradtam le valamiről, de nemvágom miért akarna egy gádzsi ronda dagatt lenni! Pegid amúgy nem is lenne csúnya

2014. febr. 8. 12:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2014. febr. 8. 12:42
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ neked mi a hájas. A leírásodból látszik hogy neked a csontkollekciók jönnek be másoknak meg a rendes nők. Na te ebben a videóban a a csontkollekciókat láttad, hogy nővé akarnak válni.
2014. febr. 8. 12:43
 3/11 anonim ***** válasza:
25%

Mert eltorzult a testükről kialakuló elképzelésük. Mindenki tudja aki épeszű egészséges gondolkodású, hogy a kövérség vagy súlyfelesleg nem nyerő. Lehet hogy valakinek ez jön be, bár akkor elég sivár az ízlése.

A vékonytól nincs jobb.

21/F

2014. febr. 8. 12:50
 4/11 anonim ***** válasza:
2014. febr. 8. 12:53
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

(Ez hol csontkollekció, 1.?)

Amúgy én sem értem, pár hete volt itt is egy kérdés erről a témáról. Egy alapból túlsúly határán álló lány írta, hogy hízni akar, és kért tanácsot, hogy hogyan fogjon hozzá...

Szerintem sokkal kellemesebb az élet normál alakkal, nem fárad el az ember mindenben, könnyebben talál magának ruhát (habár sok boltban kb. már csak 40-es mérettől lehet cuccokat venni...), és a közérzete is jobb annak, aki kevesebbet, meg egészséges dolgokat eszik.

2014. febr. 8. 12:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Gondolom, ez is olyan testképzavar lehet, mint pl. mikor egy normál súlyú nő mindenáron csontsoványra akarja fogyasztani magát.
2014. febr. 8. 12:55
 7/11 anonim ***** válasza:
2014. febr. 8. 12:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Fujj ez a videó nagyon ocsmány elhányom magam :D Hát akkor érdeks tesképzavar lehet, mert én minden csaj akit ismerek vékonyabb akar lenni, nem gondoltam volna h ilyen is létezik
2014. febr. 8. 13:00
 9/11 anonim válasza:
nekem bejönnek ezek :D
2014. febr. 8. 21:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Kedves 5-ös, mikor írtam még nem linkelte a videót...
2014. febr. 9. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!