Mit csináljunk? Be akarnak törni hozzánk, nagyon félek.
Figyelt kérdés
A szomszéd mondja, hogy 3 cigány tegnap a kerítés előtt állt és nézte a ház mögé letett hosszú létránkat. Máshová nem fér el és le van lakatolva. Félek, hogy megmérgezik a kutyánkat is. Mit tegyek a házon van kamera este is szed. Ki is van írva nagy betűkkel.2013. dec. 11. 15:15
1/14 anonim válasza:
Menj pszichiáterhez ! Ha valaki ránéz a házadra, attól nem akar kirabólni.
2/14 anonim válasza:
Szerintem nem a létrát nézték, hanem azt, hogy van-e vas amit elkérhetnek. Legalábbis akkor szoktak bámészkodni a házak előtt, amikor vasaznak.
3/14 anonim válasza:
Vigyázzatok nagyon. Előfordulhat, a cigányoknál meg főleg, hogy azért néztek be. Hiszen a cigányok már kölyökkoruktól kezdve lopnak. De ha az én kutyámat mérgezné megy egy cigó, az addig lélegezne, az biztos.
4/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy azért nézték a házat, hogy kiraboljanak. Azért nem kell azonnal rémeket látni!
Az mit jelent, hogy a kamera "szed"?? Esetleg "vesz", nem??
5/14 anonim válasza:
Legyetek résen nagyon, és mihelyst gyanúsat észleltek, zavarjátok el őket! Megkockáztatnék egyfajta őrséget is, hogy mindig legyen valaki éberen, mert ezektől bármi kitelik. :-( Sajnos "ők" bármire képesek, akár csak pár forint reményében.
6/14 anonim válasza:
Szedjél nyugtatót.
Nyugodj le.
Kapcsold ki a számítógépedet, csinálj valami olyan dolgot, amit szeretsz.
Például menj el moziba. Hidd el, nem lesz semmi baj. Nyugi. Ha most ügyes vagy, nem leszel utolsó rasszista jobber. Csak rajtad múlik.
7/14 anonim válasza:
#3 vagyok. Miért lettem lepontozva? Ez van. Lopnak. Kis cigány kölyök az utcán a nénikéket kirabolja. Hozzánk is másztak már be. A német juhászom majdnem széttépte őket. Szerencsére ott voltam, bár nem lett volna kár értük. Egy semmirekellő ingyenélő banda. Undorítóak.
8/14 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy visszanéztem a kamerát, jó fél óráig itt álltak és bámultak hátra mutogattak, forogtak a szomszédoknak és 3-an voltak. Sok hátul a fémhulladék, régi vasak, radiátorok, csomó létra ...
2013. dec. 11. 16:11
9/14 anonim válasza:
Látom nem sok borsodi kommentelő van itt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!