Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy nyugaton...

Miért van az, hogy nyugaton természetes szépségükben néznek ki a nők, nálunk meg épp ellenkezőleg?

Figyelt kérdés

Észak-angliában élek és itt alig látok festett hajú, műkörmös, sminkelt nőket. Magyarországon meg épp fordítva. Alig lehet látni természetes hajszínt viselő nőket, szinte mindenki tízezreket költ szépségszalonokban magára, ami számomra eléggé elriaszt, mert túl költekezőnek látom az ilyen nőket, és magas a fenntartásuk. A fodrász az oké, de sokkal jobban tetszik nekem, ha valaki természetesen néz ki.

Minél csóróbb egy ország, ott annál jobban akarnak villogni az emberek? Miért?

2014. jún. 14. 18:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:
59 írtam egy privit. egyébként zavar a körmöm hosszúsága körömvágás után 1 hét múltán, mert étteremben dolgozom :) És az sem mindegy, hogy munka előtt vagy munka után mos kezet az ember :)
2014. jún. 16. 22:46
 62/65 anonim ***** válasza:

de kérdező, akkor nem atomtudós vagy? én azt hittem...a kérdésedből, a buta hozzászólásaidból egyáltalán nem lehet arra következtetni, hogy egy étteremben "dolgozol". (irónia)

írjál privit anyukádnak amúgy, ő biztos örül! vagy ő is festi a haját? a galád!!!

2014. jún. 16. 22:52
 63/65 A kérdező kommentje:
Anyukám hagyd ki ebből a beszélgetésből légyszíves. Nem festi a haját, sosem kenegette az arcát. Épp ma temették el a testvérét/nagybáttyámat. nem is kell írnod, nem vagyok rá kíváncsi.
2014. jún. 16. 22:57
 64/65 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát
2014. jún. 16. 22:59
 65/65 anonim ***** válasza:
64%

Aha, de ha valaki anyukája festi a haját, azt lehet szidni?

Nagyon nagyon buta vagy.

Egyébként inkább a slut, vagy a whore a sok itthon, a bitch szót viselkedésre használjuk, nem kinézetre.

Ne akard már bemesélni ezt a sok kamut, amit itt összehordasz. Magad sem hiszed el. Valamiért piszkálja a csőröd, ha valaki törődik magával. Csóró vagy és nincs pénzed magadra? Rusnya vagy? Mi a franc bajod van? Miért mondod azt, hogy nem reklámoznak a briteknek kozmetikai cuccokat... tényleg teljesen hülyének nézel minket?

2014. jún. 17. 00:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!