Miért van az, hogy nyugaton természetes szépségükben
néznek ki a nők, nálunk meg épp ellenkezőleg?
Figyelt kérdés
Észak-angliában élek és itt alig látok festett hajú, műkörmös, sminkelt nőket. Magyarországon meg épp fordítva. Alig lehet látni természetes hajszínt viselő nőket, szinte mindenki tízezreket költ szépségszalonokban magára, ami számomra eléggé elriaszt, mert túl költekezőnek látom az ilyen nőket, és magas a fenntartásuk. A fodrász az oké, de sokkal jobban tetszik nekem, ha valaki természetesen néz ki.
Minél csóróbb egy ország, ott annál jobban akarnak villogni az emberek? Miért?
Én ezt nem így látom... mindenhol van mindenféle ember, sőt külföldön elfogadottabbak a mű dolgok, mert nem foglalkoznak egymással annyira az emberek hogy beszóljanak ilyenek miatt, ezért többen is merik bevállalni. Én így látom. Az meg hogy valaki akárhogy is mű nem azt jelenti hogy túlköltekezik. A legtöbben Magyarországon maguknak festik a hajukat meg sokan akiket ismerek már maguknak is vágják, műkörmöt maguknak csinálnak, stb. Külföldön pont nem vesződnek ezzel, mert ott telik szalonra is, nem csak a 600 ft-os hajfestékre.
2014. jún. 14. 21:09
12/65 A kérdező kommentje:
5-ösnek üzenem, hogy csak 1 éve hagytam el magyarországot, és nagyon is jól ismerem a magyar nőket. 2x voltam otthon azalatt az egy év alatt, de valahogy az emberek többnek akarnak látszani, mint akik.
2014. jún. 14. 23:36
13/65 A kérdező kommentje:
6-os. Egyáltalán nem igénytelenek a nők itt. Még 60 évesen is látok hölgyeket futni, hegyeket mászni. Viszont magyarországon irtó sok elhízott középkorú nő van. De mondhatnék más példát is, dániában sincsenek festett hajú lányok, csak elszórva.
2014. jún. 14. 23:44
14/65 A kérdező kommentje:
7-es, nagyon tetszik a hozzáállásod, meglátásod. Vannak ilyenek, de ők lányok. Érdemes lenne azoknak angol facebookozó nők fotóit. De mutatok egy képet én is, ahol több nő van és egyiknek sincs festve a haja, sem műkörmük sincs.
Érdemes lenne angol facebookozó nők fotóit nézegetni.
2014. jún. 14. 23:52
16/65 A kérdező kommentje:
11-es. Itt észak-angliában 1 helyen láttam műkörmös szalont, ahol senki sem ült a székben. Az önmegvalósítást elfogadják, de azért vannak olyan emberek, akiket az angolok is kiröhögnek ugyanúgy mint te vagy én. Az, hogy otthon csinálja magának vagy szalonba megy az tök mindegy. A fő kérdés az, hogy miért nem néznek ki természetes szépségükben a Magyar nők többsége? Miért kell festetni, csináltatni mű dolgokat?
2014. jún. 15. 00:03
17/65 anonim válasza:
Szépek akarnak lenni a nők. Minél inkább mész a balkán felé, ez annál erősebb. Arra például baromi erősen sminkelik magukat, és nagyon nőiesen öltözködnek. Az én megfigyelésem alapján, női szemmel sokkal kirívóbban, mint nálunk. A férfiak pedig az után fordulnak meg az utcán, aki feltűnőbb. Minél szegényebb egy ország, szerintem annál inkább felértékelődik a nőknél a szépség.
2014. jún. 15. 00:14
18/65 A kérdező kommentje:
Szerintem a természetes dolgokat sokkal jobban értékelik a férfiak. Legalábbis én. Azon is gondolkodtam, hogy talán kelet európában a kinézettel próbálnak kitünni, mert mással nem tudnak.
2014. jún. 15. 00:22
19/65 anonim válasza:
Nem értem, miért vagy ennyire a festett haj ellen. Mi van, ha valaki olyan színt alkot magának, ami sokkal jobban áll, mint az eredeti? Mert a magyarokra jellemző seszínű egérszürke haj nagyon kevés embernek áll jól.
2014. jún. 15. 00:42
20/65 A kérdező kommentje:
19. Őszintén szólva izgat, ha eredeti hajszínt látok.
Mondok egy durva példát. Gondolom sokan láttak már roma lagzit, menyasszony tele lógatva arannyal, mutogatják a 10-20 ezreseket, míg Vilmos herceg feleségén Catherine-n alig látható vékony kis nyaklánc lógott a nyakában. Pedig Ő aztán megtehette volna azt is, hogy drágakövekből összefűzött nyakláncot viseljen. Miért az a "divat", hogy villogni kell?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!