Miért van az, hogy nyugaton természetes szépségükben néznek ki a nők, nálunk meg épp ellenkezőleg?
Észak-angliában élek és itt alig látok festett hajú, műkörmös, sminkelt nőket. Magyarországon meg épp fordítva. Alig lehet látni természetes hajszínt viselő nőket, szinte mindenki tízezreket költ szépségszalonokban magára, ami számomra eléggé elriaszt, mert túl költekezőnek látom az ilyen nőket, és magas a fenntartásuk. A fodrász az oké, de sokkal jobban tetszik nekem, ha valaki természetesen néz ki.
Minél csóróbb egy ország, ott annál jobban akarnak villogni az emberek? Miért?
Nekem nem társadalomtudományi végzettségem van, szerintem az nem végzettség, csak a gimi folytatása. De köszönöm, hogy végre értelmes stílusban beszélsz velem, amit megérdemlek.
Szerinted mit jelent a kérdés egyébként?:D hova néznek ki a nők természetes szépségükben?
Nézd első körben azonnal belémkötöttel, akkor ne várj normálisabb stílust. Most éppen a diplomámat fikázod, nem mondom, hogy túlságosan megvisel, de nem tartom a legjobb ötletnek, hogy ezzel indíts valakinél. Szerencsere tarstudomanyunk, az általad említett közgazdaságtan minket is megbecsül és egyenértékűnek tartja munkassagunkat. Nekem ez fontosabb, mint a te véleményed.
Azt a mondatot pedig nyilván rosszul írta a kérdező. Nem elemeztem különösebben a tartalmát.
80-as években volt divat a festett haj? Mindig divat volt, kedves, még az ókorban is, és ez nem egyetemes tanulmány, hanem hatodikos anyag.
Egyébként tényleg kíváncsi vagyok, honnan tudod, festve van-e annak a haja, aki szembe jön. Nyilván feltűnik olyannál, akinek természetellenesen matt vagy egyszínű a haja, de a normális nők olyanra festik/festetik, ami eredetinek néz ki. Ez az egész lényege.
A nappali smink lényege is az, hogy nem látod. Csak azt látod, hogy szép a nő. A normális smink nem a vakolat, hanem a leheletnyi, bórtónussal megegyező, szépen eldolgozott alapozó. Itt ugyanaz játszik, mint a hajnál: akinek nagy gyakorlata van abban, hogy sminkelje természetesre magát, arról pont nem fogod tudni megmondani, hogy ki van-e sminkelve vagy nem.
Te nagyon buta vagy. Én is szeplős vagyok, és simán látszanak a szeplőim a sminktől. Nagyon erős, színházi alapozó kell, ha szeplőket el akarsz tüntetni.
Valami kis ratyi faluban élsz, és ott HA nem is festi magát senki, az nem jelenti azt, hogy minden magyar nő igen, a világon meg senki más nem.
"Megtudom különböztetni a sminkelt arcot a természetestől."
Még egyszer: nem tudod. Hacsak nem nyilvánvaló palacsinta smink van rajta. Az a nő, aki évek óta sminkel, pont olyan sminket tud magának csinálni, amit nem tudsz megkülönböztetni az eredeti bőrtől.
Arról nem is beszélek, hogy itt az van köztudatban az angol férfiak között, hogy magyarországon sok a "bitch" épp az öltözködés és egyéb viseletek miatt. Olaszok is azért mennek nagy előszeretettel kisherceget játszani magyarországra, mert minden nő feltűnően néz ki, ezért gondolják azt, hogy könnyen kapható nők vannak magyarországon, ami nem is áll messze a valóságtol egy külföldi szemszögéből. A sok reklám és a magazin, plusz a média arra veszi rá az embereket, amire akarja a profit növekedése érdekében...
Úgy látszik erre már évizeddel korábban rájöttek a nyugati nők, ezért nem látok itt ilyen olyan kozmetikai reklámokat, és ezért nyomulnak inkább kelet európába a nagyvállalatok. TERMÉSZETES SZÉPSÉG, ez a divat és nem a kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!