Miért van az, hogy nyugaton természetes szépségükben néznek ki a nők, nálunk meg épp ellenkezőleg?
Észak-angliában élek és itt alig látok festett hajú, műkörmös, sminkelt nőket. Magyarországon meg épp fordítva. Alig lehet látni természetes hajszínt viselő nőket, szinte mindenki tízezreket költ szépségszalonokban magára, ami számomra eléggé elriaszt, mert túl költekezőnek látom az ilyen nőket, és magas a fenntartásuk. A fodrász az oké, de sokkal jobban tetszik nekem, ha valaki természetesen néz ki.
Minél csóróbb egy ország, ott annál jobban akarnak villogni az emberek? Miért?
"Észak-angliában élek és itt alig látok festett hajú, műkörmös, sminkelt nőket. Magyarországon meg épp fordítva"
Ha Mo-on Budapesten éltél, most meg Londonban, akkor jogos az összehasonlítás. Ha viszont nem ugyanolyan típusú városban, akkor egy baromság.
"Alig lehet látni természetes hajszínt viselő nőket, szinte mindenki tízezreket költ szépségszalonokban magára, ami számomra eléggé elriaszt, mert túl költekezőnek látom az ilyen nőket, és magas a fenntartásuk."
Anyádnak magas a fenntartása, hülye bunkó. Szerintem ezek a nők önmagukat tartják fenn, én pl. festem a hajam, 8000 Ft havonta, mert őszülök, és magamnak fizetem.Csak nem gond?
"A fodrász az oké, de sokkal jobban tetszik nekem, ha valaki természetesen néz ki."
Ez senkit nem érdekel! Nekem meg nem tetszik jobban a pattanásos arcom, hanem a sminkelt arcom. Mi a fene közöd van hozzá??
"Minél csóróbb egy ország, ott annál jobban akarnak villogni az emberek? Miért?"
Mert Magyarország nem csóró! Nézzél már körül, ingyen eü van, ezernyi segély, nagyon gazdag ország vagyunk, ha ilyenekre van pénz. USA-ban pl. nincs! 14 évesen gondoltam kb ilyeneket, úristen. És nem, nem villognak az emberek, és attól, hogy egy ország szegény...ezt nem is értem, de tegyük fel, hogy az, attól még az emberek nem 100%-ban azok.
26L
"Sok mindenben egyetértek veled, de a végén a mondandódnak akkora baromságot látok, amit csak ritkán."
Ez akkor nem baj, ha nem tanultál sosem közgazdaságtant, ha igen, akkor viszont baj:D
"Ezerféle segely van (nem igaz)"
Nem igaz? Akkor szerinted pl. a nők 3 évig vannak otthon, ilyesmi hol van máshol? vagy hogy a védőnő pl "jár" neked, ez hol van? És csak kettőt soroltam.:)
"és emiatt szerinted gazdag ország vagyunk. Mi van?"
Szerinted nem vagyunk gazdag ország? Itt is előjön a közgazdaságtan, de nem baj, hogy tanultad. Illetve természetesen nagy baj, de még tanulhatod! Nem csak emiatt, hanem pl. amiatt is, hogy hitelt adnak nekünk. De ezt nehéz elmagyarázni valakinek, aki sosem tanult ilyesmiről.
"Az eü nincs ingyen csak még nem nézted meg a fizetési papirodat"
Képzeld, tudom, hogy fizetünk EGÉSZSÉGÜGYI HOZZÁJÁRULÁST. Érted, mi a különbség a fizetek a műtétért és eközött? nem?
Nyugodtan nyilváníthat itt bárki véleményt, semmi baj ezzel, csak először tankönyv kinyit, majd pedig akkor írom le azt, hogy "baromság":)
24-es. London déli részen fekszik én északon lakom, skócia mellett. Egyébként meg elég primitív lehetsz a hozzászólásodból ítélve.
Ma kérdeztem erről az egyik angol kollegámat és azt mondta, hogy a 80-as években volt nagy divat a hajfestés meg sminkelés. Ma már a természetesség az eredetiség a divat és nem a kamu...
"Mert Magyarország nem csóró! Nézzél már körül, ingyen eü van, ezernyi segély, nagyon gazdag ország vagyunk, ha ilyenekre van pénz. USA-ban pl. nincs!"
Hát ezen szakadtam a röhögéstől :D Angliában még egy szobatakarító is 6-os golffal megy dolgozni. Hol van erre példa Magyarországon? Eltévedt bárány...
Olyan csóró ország Magyarország, hogy ami ott luxusnak meg gazdagoknak jár, azt itt alapból megkapja az ember. Egyébként ma épp számoltam hazafele jövet a nőket 74-ből 3-nak volt festett haja... Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!